Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,5%
  • Ne

Glasovi: 114 31,5%

• Ukupno glasača
    362
To nije tačno,jedan od učesnika je ta unija a traži se otkup svih svinja koje su sad pristigle a predstavljaju "tržišni višak"....
Naravno to je samo jedan od zahteva...
Član Kuka 9 je u organizaciji

Dobro je ako su samo jedni od učesnika jer meni lično ne ulivaju neko poverenje. Lično sam zvao dotičnog predsednika da se priključi ranijim protesnim vožnjama u kojima ta unija nije učestvovala.

Sta je bilo sa danasnjim protestima?? Da li je neko poneo telefon kojim moze se ulogovati na forum i preneti utiske uzivo tj. desavanja???

Podrzavam te proteste ali laz ne mogu podneti! Ovo je bas realna slika drzave. Na sajtu rtv-a pisu da je bilo prisutno 2500 osoba, na ovom agronews-a 300 a na ovom izvoru sa youtube kazu 200. Sad verovatno na rts-u nece biti ni reci o ovome sto bi u nekom prevodu znacilo da se nije ni odrzao!

Sta vam je, pa ovo je isceniran protest vrhuske vlasti. Oni ce kao da se bune i onda ce nas dobri premijer kao da ih poslusa i da im izadje u susret.
Ovo nije srz problema poljoprivrede, mislim jesu ljudi u problemu zbog svinja, ali po sredi je nesto drugo.

Svake godine su bili protesti i to prodje kako prodje. Al ja mislim da je ova godina posebna,jer se sad nenormalno uvozi lose meso iz EU,i da stocari sigurno nece da prezive. Ja se konkretno bavim tovom bikova i polako pocinjem da odustajem od toga jer cena sigurno nece da raste,samo moze da pada. Tako da obrni okreni nece biti dobro nikako.

Nazad
Vrh