Raspitaj seKada kako i zašto je branila izvoz? Nisam upoznat sa tim detaljem, ratarstvo me ne dotiče...sem u meri stočne hrane.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Raspitaj seKada kako i zašto je branila izvoz? Nisam upoznat sa tim detaljem, ratarstvo me ne dotiče...sem u meri stočne hrane.
Nije na odmet uneti malo humora u ovu tuznu, napetu temu na forumu.Nemoj plašiti čoveka preko PP, odma se odjavio sa foruma !!! Pa nije ministar tako strašan, ako si u njegovoj stranci
Neki ljudi su vredniji neki su manje vredni,neko je sposobniji neko je manje sposoban,neko vise vremena provodi na njivi ,a neko najvise vremena provodi kucajuci tastaturu za poljinfo i i sasvim je normalno da dodje do "DISBALANSA".Kolega @Macva se dobro izrazio. Poenta je u balansu. Poslednjih nekoliko godina se stvara ogroman DISBALANS.
Ja mogu da svatim bio si mali rastio ,porastio i posto velik,al nemogu da svatim nikad mali nikad srednji vec odjednom velik.
pa recimo od 1996 do 2007 kupili preko 100 kj iskljucivo od poljoprivrede to je pre uvodjenja subvencijaTo sto kod nas mozes postenim rarom da steknes za 10ak godina to ne mozes nigde na kugli zemaljskoj u iole sredjenjim zemljama.
96 ili 97 je moglo da se kupi jedno jutro za dve tone suncokreta,apovracaje nisam ostvarivaotada je zemlja bila tri puta jeftinija a i drzava je vracala dobar deo para
Valjda ce uspesno i ova sad restitucija da se zavrsi.Osim toga ima dosta njih kojima je oduzeta zemlja, i u medjuvremenu i vracena,takva gazdinstva su napredovala mnogo brze i vidnije od ostalih, a rade posteno
Ja sam predao sva dokumenta pa se nadam da hoce...