Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bacvani i Sremci su samo jaki na recima,a kad treba da se zapne....Aman zasto samo Dijamant? Blokirajte Viktorijina skladista! Kod mene ih nema (moj okrug ne seje suncokret), ali zar ne vidite ko nam najvise kroji sudbinu i u suncokretu i u sojji?
Trebalo bi zaobici vise te asocijacije i udruzenja,ovde procita da ti iz asocijacija i udruzenja imaju dobru cenu za svoj proizvod,ugrozeni su oni sitni,i ide se na to da ti sitni propadnu i da njihova zemlja predje u ruke tih ljudi iz asocijacija i udruzenja.Ujedno tih sitnih,po zvanicnoj statistici ima u Srbiji 87%,i tu je snaga,samo neorganizovana,i vecinu sve robe oni uzmu od tih 87%.Mislim da će sve manje ljudi izlaziti na proteste.Razočarenje u udruženja i asocijacije je ne veliko nego ogromno.
Ovde se gotovo svi medjusobno poznajemoSvaka čast ljudi, od vas nisam čuo nijedan incident da se desio ili da je neko protiv nekoga, zdravo ste ujedinjeni- za primer. Takav sam bar ja utisak stekao. Samo se nadam da neće neko i kod vas do kraja da omasti brk.
Otkuda sada ova ljubav prema Sefkerincu,pa pre neki dan si pisao kako će još dobiti batina ako se pojavi.Izgleda vas preveslao.Sefkerinac dok nas je vodio imali smo subvencije 14000din+refrakciju,imali smo cene kao u regionu mozda i jace na nekim proizvodima,uhvatili ste se sto je dobio MOZDA 50ha drzavne zemlje,pa sta iako je dobio obezbedio je i nama(a mozda su to i prazne price onih koji nas sad zastupaju) a sta su Banatski Paori uradili za nas,srozali nas,i posle me ubedjuje neko da ko nema ni kilu robe moze da pregovara za nas.
Ocigledno je da je taj Husarik tu da nas razjebe i upropasti a ne neki drugi kako se ovde predstavlja od pojedinih clanova.Pise se da ta asocijacija funkcionise besprekorno,to je laz,funkcionisu samo 3-4 coveka ostali ne.
Druže ako je ovo politika tvog udruženja -menjate rukovodstvo pod hitno.Slobapatrola
Nece Sefkerinac jos dugo da se guzi tu,kad budemo stigli mi i vasi Crepajci zavrsio je svoje izlaganje.
Neko nekog prevodi zednog preko vode.Otkuda sada ova ljubav prema Sefkerincu,pa pre neki dan si pisao kako će još dobiti batina ako se pojavi.Izgleda vas preveslao.
- - - - - - - - - -
Druže ako je ovo politika tvog udruženja -menjate rukovodstvo pod hitno.