E tu je problem
Ovde su spocitali da Provac podrzava moje komentare a ja sam se sa Provcem debelo razisao na temi o zahtevima malinara, jer sam bio i protiv njihovih zahteva iako je malina skoro sva van Vojvodine.
Zasto to sad pisem?
Pa zato sto mislim da je jedino odrzivo resenje logicno resenje koje nece zavisiti od mesta rodjenja ministra, vec od stvarnih prioriteta ove drzave i gde ce se novac racionalno trositi.
Naravno da cifre koje sam izneo gore iritiraju ljude juzno od reka, to je tako logicno i ocekivano, da je prosto neozbiljno ocekivati ikakvo drugacije osecanje osim iritiranosti.
Nije retko cuti, ali zaista nije retko, da seljaci iz okoline u kojoj sam kazu, pa jbg ajd i mi da protestujemo protiv njih (misle na vas voojvodjane) kad oni protestuju i uzese sve pare.
Naravno, nema tu nikakve organizacije, niti se ti protesti za sada mogu organizovati, ali da postoji takvo razmisljanje - postoji.
Dok je takvo stanje da neko dobija mnogo vise a neko mnogo manje nikada se takvo resenje ne moze smatrati sistemskim i dugorocnim vec se moze smatrati samo resenjem - mazni dok se moze.
A na resenjima tipa mazni dok se moze, se ne moze planirati nikakva dugoroocna strategija vec je to samo lov u mutnom.