Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
'Ajde ne pričaj koješta! Kakvo otcepljenje!
Ti nikad nisi blefirao? Taj blef je dobar adut u pregovorima. Blefiraj, neka ti i to bude adut. Ne ide vlastima u račun da imaju nemire kada treba da dobiju status kandidata za članstvo u EU!
A adut broj jedan je ono prvo što sam naveo. Nisi ti za pregovarački tim.
Gde je skup
Министар Петровић је као и на састанку који је одржан пре два дана изнео став да није могуће обезбедити стабилно снабдевање домаћег тржишта основним животним намирницама по прихватљивим ценама и повећати извоз без промене структуре субвенција и подстицаја.Одавно нисам чуо луђу изјаву неког министра,Па хајде онда да покренемо аутомобилску индустрију па ћемо од ње живети!Какав дебилизам не могу да верујем!Људи црно нам се пише у овој поквареној Држави односно поквареној власти.
Kiš za RTV:
- Ne možemo ništa da kažemo, jer je protest prerastao u pokret...Čuli smo da para nema i jaednostavno je na znam šta bih više rekao...Poljoprivrednici će uraditi kako ko misli da mora.
Novinar: Da li su blokade negde prekinute?
Ne, svugde sam dobio odgovor, jednostavno poljoprivrednici ne žele čuti i pitaju se zašto bi otišli kući, a da ništa ne urade.