Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

Stvari su zagrejane sve je postiglo radnu temperaturu nemoj da se čeka mnogo, da se sve to ne ohladi posle će nas mrzeti da idemo i do wc, a da ne govorim o vožnji.

stizanin - pravo u centar :bravo: :ppozdrav:

ja imam problem sto nilko iz asocijacije ne daje nam nikakve informacije u vezi sa protestom, pregovorima i zahtevima, kao sve je neka tajna, te imamo neprijatelje i na forumu i sa strane trte-mrte
ljudi moraju da znaju sta asocijacija konkretno trazi za poljoprivrednike, i za sta od ljudi trazi da je podrze, da podmetnu ledja i ostave posao

a sto se druge pregovaracke strane tice - nema sa njima cile-mile, nego kratko i jasno, taj sastanak sa ministrom nije smeo da traje duze od pola sata i to :
u kratkim crtama, stanje je takvo i takvo kao sto znate, mi trazimo to i to, imate rok do tad i tad da realizujete, u suprotnom mi ce mo da uradimo to i to, sastanak je zavrsen dovidjenja, nikakvo bla-bla, nagvazdanje i demagogija

ja sam o ovome vise puta govorio i vise se u ovoj temi necu javljati dok se nesto novo od strane asocijacije ne objavi, nacicete me u drugim temama sto se tice poljoprivrednog posla :cao:

Pa eto za šta se pričalo, da se otvore javna skladišta koja treba da se napune žitom i kukuruzom sve na jednom mestu a ne u čardake, da bi sve to bilo na dohvat ruke.

Ovo se sada zove zajebancija,Terzić jedno,Asocijacija drugo,ništa mi sada ne znamo.Mislim da mi njih polako sve zaobiđemo-evo 2-3 dana samo naklapanja-bacoli nam kost a mi lajemo sve zvoni.Možda im je cilj bio da ispipaju situaciju.Osnova našeg nezadovoljstva koliko sam ja shvatio iz Terzićeve priče ni nije u proceduri.ali moraće oni ,samo polako da nas shvate ozbiljnije ako misle da ostanu na vlasti.Narodu je dogorelo do nokata,Ministar obećava oslobođenje od navodnjavanja za sve one kojima je 2/3 useva pod vodom (a šta sa ostalima).Nekom je i 10% mnogo.Ja mislim da će na ovom ispitu pasti ako jedne obeštete a druge ne.

Golub je napisao(la):
Stvari su zagrejane sve je postiglo radnu temperaturu nemoj da se čeka mnogo, da se sve to ne ohladi posle će nas mrzeti da idemo i do wc, a da ne govorim o vožnji.

Ма полако, млади смо људи. биће прилике и следеће године, и оне тамо... Додуше можда нећемо имати своја имања, и бићемо не дај Боже у Забели због дугова, али све је то живот...

Стижанин je napisao(la):
Golub je napisao(la):

Ма полако, млади смо људи. биће прилике и следеће године, и оне тамо... Додуше можда нећемо имати своја имања, и бићемо не дај Боже у Забели због дугова, али све је то живот...
Idealno nema sta, jos samo dusu da nam uzmu. A i ne moraju, to dajemo gratis

Narode, nemojte tu da mi širite defetizam!!! Tema je o organizaciji protesta :bravo: :bravo: :bravo:

ljudi...koliko vidim nema odgovora o necemu konkretnom... kad bi sve to bilo sigurno, moglo bi i na lokalnim radio stanicama da se da kao oglas za taj i taj dan organizuje se protesna setnja povodom ove akcije, i mnogi gradjani bi bolje bili informisani. jer to uopste nije skupo oko 150-200 din na dan... koliko sam ja obavesten...aLi kada bi bilo nesto sigurno i konkretnog odgovora sa VRHa...

evo sad mi je javljeno da je zakazan sastanak večeras u 20 časova u laćarku i da sledi konačan dogovor kad i u koliko sati izlazimo na ulice.može doći ko god hoće svi su dobrodošli.banetu su isključili internet ali je rekao da će se potruditi da stupi u kontakt preko nečijeg komp. verovatno večeras posle sastanka.pozdrav svima :ppozdrav: :ppozdrav:

Auuu jbt iskljucili mu net,a nama forum koci kao nikad nikome... :zli: :zli: :zli:

Oni NISU zajebanti zar vi ne razumete da predsednik asocijacije ima svinjce za 650 svinja,a da sad drzi 500 a i tu je u gubitku,njihovo selo je puno domacina proizvodjaca koji imaju i zemlju i stoku,oni su spremni da izadju i do BG-a,nije ni fora da skrkamo BG pa da ne znamo ko ce nam doci na vlast ili da ih rusimo pa da kazu seljaci nam sjebali zemlju a nisu ni izasli sa zahtevima,VIDECETE da oni nisu samo momci koji obecavaju. :cao:

cika_jova je napisao(la):
previse je puta do sada bilo bilo ajd narode protiv vlasti- ajd, a za cije babe zdravlje, i tako se digne halabuka, vodje protesta nesto uvacare, a svi ostali ga pu*e
ovde su sve porodicni ljudi,ljudi koji se bave poslom koji nije ni malo lak i koji nema nelih velikih tolerancija i koji ne trpi velike improvizacije
ja sam za to da se stvari menjaju, ali mora se biti ozbiljan, ako neko treba da batali svoj posao i porodicu i da rizikuje mora bar znati za sta konkretno
i sve mora biti javno, mi ne muljamo nista i trazimo samo ono sto je realno, da radimo i da od tog naseg rada zivimo i zaradimo, a ne radimo ko crnci, a primamo ko crnkinje

Valjda se moze znati malo vise o pitanjima koja ce biti na dnevnom redu.

Ovaj protest je ekonomske prirode!!! Boli me da menjam vlast i da nešto ili nekog rušim.

Lepo je receno VECERAS JE U LACARKU SASTANAK I BICE SVE KONKRETNO I DETALjNO IZLOZENO TJ RECENO,KOME NIJE ZAO GORIVA NEKA DODJE I CUJE STA CE BITI UREDJENO,A ZATIM CE INFORMACIJE BITI OBJAVLJENE NA FORUMU. :cao:

Još jednom da te podržim ZX. Ovaj protest, bunt, nazovimo ga kako hoćemo , NIKAKO ne sme da se ispolitizuje, jer se političari samo bore za vlast (to im piše u programu stranaka), a ovde se radi o borbi za puko preživljavanje. Poruka mora da bude jasna i treba da glasi NE INTERESUJE ME KO ĆE BITI NA VLASTI AKO MOGU DA ŽIVIM OD POŠTENOG RADA. Dakle ne borimo se za vlast ove ili one partije nego za normalne cene naših proizvoda !!!
Uostalom ako lekari mogu da štrajkuju zato što ih ministarsvo primorava da rade sa pacijantima više od 5 sati u togu radnog vremena (!!!!!!!!!) zašto ne bi štrajkovao seljak kad i posle 20-to časovnog radnog vremena nema ni dinar zarade...
jedva čekam da vidim šta je dogovoreno na sastanku.
N A => Molio bih te da preneseš na sastanku molbu svih nas koji uopšte nismo blizu Laćarku da bi smo tek tako došli, ali smo vrlo zainteresovani. MOLBA je da se najpre sve što bolje organizuje pa tek onda ostvari. Da se zna ko je za koje područje "odgovoran" u organizaciji. Mislim d aje ovo naophodno kako bi i masovnost bila što veća, ali i da ne izgledamo kao razularena rulja, već onako kako jesto - kao nesrećnici kojima je dogorelo do nokata i koji se grčevito bore za goli opstanak. Ima nas koji poznaju ljude u medijima, koje možemo zamoliti da proslede informacije u medijima vezanim za protest, kako bi nas i bilo što više, ali i da se zna ZAŠTO, KAKO I DOKLE protestujemo.

Bice da jeste,momci danas iznose pred NAROD sta su zahtevali i od koga,zatim ce se timski dogovoriti kad u protesti. :cao:

North ARMY je napisao(la):
Bice da jeste,momci danas iznose pred NAROD sta su zahtevali i od koga,zatim ce se timski dogovoriti kad u protesti. :cao:

Значи одговора није било. Шта рећи...

Nazad
Vrh