Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako se zovu posude od jogurta u koje ljudi sade povrce?JuRa je napisao(la):Ja sejem kontejnere od 104 rupe i ovo sada otprilike kazem stane 5 kontejnera na kvadratili 520 biljke.Kada pikiram stavljam po 2 biljke u saksiju ili 48x2 na kvadrat pa ti vidi razliku.Cisto da ne bude zabune iz casa pijemo pivo i tako to a biljke su u saksijama.Mnogo je bitno koristiti pravu terminologiju. Od mnogih sam cuo pitanje kojim otrovom si prsko?Ja biljke tretiram preparatima a ne otrovom i ne drzim ih u casama![]()
Jagodica je napisao(la):Miladin,,,da li imate grejanje ,jel se ne bojite mraza.Kod nas je jos nocu jako hladno.
Ne koristim case od jogurta, samo navodim primer.JuRa je napisao(la):Kurkela
Ja ne drzim rasad u case od jogurta nego u saksijama.Casa nema rupe kroz koje ce isteci visak vode.
Da li koristimo preperate ili otrove je cisto akademsko pitanje.Par puta godisnje prodajem robu na tezgi imusterije pitaju da li je prskano.Svi su ubedjeni da je sve prskano i zatrovano i ne moram im ja kao proizvodjac to isto pricati lepse je sve to malo uviti u oblandu.
Ne koristim ni ja samo navodim primer.
Pozdrav miladine.Ja sam radio krastavac i vec mi je za sadnju.Reci mi da li radis na spalir ili ne i na koji razmak sadisbosserb je napisao(la):Grijanje imam samo u rasadniku a plastenici za sadnju nemaju. Pošto javljaju toplije vrijeme posle četvrtka ja od petka počinjem sadnju. Krastavac sadim oko 10 marta svake godine. Pozdrav.
Ja već dve godine koristim Tref i extra je kakav klasman i ostali a i dosta je jeftiniji prošle godine je bio oko 1600 din 250 litara.berar je napisao(la):e ljudi da li je neko koristio supstrat "Tref"? kakav je
Prošle godine sam imao rasad BIHARA i KABALE ( ROTUNDA) u tim kontejnerima i bio je extra rasad a imao sam i nekih 20000 kom u kontejnerima stiroporskim od 170 rupa i nikakva se razlika nije videla jedino što sam te u stiroporu morao češće zalivati. Nemam slike od prošle godine ali ću ove slikati pa ću staviti slike. Nisam ih uopšte pikirao nego su iz tih kontejnera išli na njivu.ljudi dobio sam neke kontejnere od 104 rupe (3x3 jedna rupa)...
Da li je to dovoljno za rasad paprike? paprika za vanjsku proizvodnju
Da li moram kasnije da presadjujem u vece?
Azn Azn Azn
upitanju je sorta - slonovo uvo i soroksari
kenco je napisao(la):Pozdrav svima. Zamolio bih vas da mi neko objasni kako se naklijava seme paprike (mislim da je hitno).Unapred hvala.