mark3
Član
To je u Srbiji glavni problem kad neko treba da naplati svoje teskom mukom steceno znanje onda svi hoce odmah da ga lincuju zato svi skolovani i beze iz ove pustare.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ljudi,malo mesate sta se kome i koliko isplati. Vi koji koristite dijagnostiku, placate lincencu svake god. da bi ste pratili napredak tehnologije, mogli da ustanovite/otklonite kvarove na novijim masinama, znaci koliko god. ta licenca kostala vi se tim poslom bavite, radite da biste zaradili i vama se ta licenca isplati! Isto tako se odnosi na firme,koje moraju da imaju legalne i licencirane softvere,ali to je firma i ona je uslovljena da mora sve biti legalno, ali i sami ti programi su im potrebni. Nama paorima,program nije preko potreban i zbog toga ne vidim svrhu placanja svake godine. I da, mi ne mozemo da pravimo kalkulaciju na osnovu placanja licence svake godine kao majstori/dijagnosticari ili neke firme,jer su njima licence potrebne, a nekima i obavezne i zbog toga je nama skupo da svake godine dajemo po 50e. Bolje da ste rekli cena programa je 400e,instalirate ga i koristite,ali Vi tu ne vidite racunicu.
Nisam mislio nista lose,ali ovo je samo moje misljenje. Cenima ja Vas rad i trud i zelim Vam puno uspeha u prodaji programa.
Meni je dovoljno vodnjenje kojim se sluzim.
I da mi je znati zbog cega je obrisan moj post,gde sam pilozio tabelu u excel-u i objasnio,mozda je nekome bilo koisno?!
Pa vi ste i sentimentalni i patriota svoje zemlje, svaka čast. Ma batali to idemo u neku nepoznatu destinaciju, - šala.Srbija je zemlja u kojoj je poljoprivreda veoma izrazena ako ne i najizrazenija, stoga smatram da potencijala za rad i razvoj u njoj ima. Nije stvar opet samo u procentu kao sto rekoh , treba se neko pozabaviti i edukacijom naroda i podici im svest o eri kompjutera
Pozdrav Bogoljube, mozda Kajmanska ostrva?Pa vi ste i sentimentalni i patriota svoje zemlje, svaka čast. Ma batali to idemo u neku nepoznatu destinaciju, - šala.
Na prvi pogled ne tamo ima kajmanski krokodila a oni su vrlo zajebani ujedaju sa svi strana kao ovi naši.Pozdrav Bogoljube, mozda Kajmanska ostrva?
Relativno novi program za ratarstvo. www.programzapoljoprivredu.com
Da to je program mog prijatelja Peter Fabrija iz Backog Petrovca . Kao sto sam vec rekla nesebicna sam po pitanju konkurencije . Ako drugar nije podigao cenu ona iznosi 4000.00 RSD po primerku. Nakon nekoliko saveta o plasiranju programa veoma sam se obradovala kada sam nedavno videla njegov novi sajt i promenjeno ime aplikacije posto se kojim slucajem zvala isto kao i moja...Moje GazdinstvoRelativno novi program za ratarstvo. www.programzapoljoprivredu.com
@bane_123Program sam skinuo,i cuo se sa autorom, i mogu reci da nije los za pocetak, ipak, usavsavace se vremenom, i za pare koje se prodaje nije skup, a ni licenca se ne placa svake godine,sto je velika olaksica!