goran nikolic
Član
i ja imam par dobrih programa u VB u Excell-u
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i ja imam par dobrih programa u VB u Excell-u
kad cete ih postaviti da vidimo kakvi su.i ja imam par dobrih programa u VB u Excell-u
Šta je Knjiga_Polja v1.0?
Zamišljen je kao ekspertski sistem za stručnu pomoć svima koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom. Sistem čini softverska aplikacija Knjiga_Polja v1.0, projektovana kao alat za planiranje i praćenje svakodnevnih aktivnosti u poljoprivrednoj proizvodnji. Prvenstveno je namenjen ratarskoj proizvodnji, ali će se u sledećim verzijama omogućiti korišćenje i onima koji se bave povrtarstvom i voćarstvom.Sistem je potpuno grafički orijentisan. Sve parcele i proizvodne table se prate na digitalnoj mapi koja predstavlja osnovu glavnog ekrana aplikacije, čime se i vizuelno obezbeđuje pomoć u planiranju, evidencijama i analizi proizvodnih aktivnosti. Knjiga_Polja v1.0 predstavlja značajnu pomoć u planiranju ratarske proizvodnje jer omogućava jednostavno analiziranje proizvodnih aktivnosti i praćenje ostvarenih rezultata (prinosa) pohranjenih u bazi podataka tokom proteklih godina.
Farmama omogucavamo da s lakocom plasiraju svoje proizvode putem oglasa ili online aukcija I da time postanu vidljivi sirem krugu potencijalnih kupaca, te postignu najbolje moguce cene za svoje zivotinje I kreiraju brend uz ustedu vremena I smanjanja troskova.
Moram napomenuti da alkacija jos uvek nije pustena u rad.
Kako ono iz prvog citata funkcioniše, ako sistem još nije proradio, kad će biti više informacija na srpskom jeziku i koliko će to da košta.
imas li inatslaciju za taj program ili link gde se moze besplatno skinuti?"Moje gadinstvo" je veoma dobar program instalisao sam ga i TOPLO ga preporucujem svima..!