JovicBojan
Član
Cekajte malo i ja da se uklucim i ovu gustu konkurenciju Moje Gazdinstvo je privremeno bilo "zamrznuto "zbog mog zdravstvenog stanja i boravka u bolnici , ali kao sto se vec zna od pre 3 dana smo ponovo poceli sa radom . DJJOVA verzija za svinjarstvo je spremna i koliko danas-sutra se cujemo radi slanja iste. Sto se Petra i njegove aplikacije i ideje tice , podrzavam i pokusavam da pomognem koliko god mogu , Kao sto znate da ja nemam problema sa konkurencijom i kome se moj program ne dopada drage volje preporucujem i ostale za koje ja znam. Moram da napomenem i to da je kompletan izgled programa MOJE GAZDINSTVO promenjen , funkcionalnost je poboljsana, a upotreba olaksana i jasnija... Kao u uvek , zainteresovani se mogu javiti putem foruma u pp , putem fb profila www.facebook.com/moje.gazdinstvo.5 i putem telefona ... Prijatan dan zelim Sofija Jovic
- - - - - - - - - -
Takodje , kada smo kod teme registracije gazdinstva , eto da kazem da je obecano ispunjeno . U programu u najnovijoj verziji osim promena izgleda , dodatog svinjarstva , moze se naci i meni obrazci koji sluzi za stampanje i ispunjavanje obrazaca koji su neophodni za registraciju vaseg gazdinstva . Veliki broj podataka se naklik prebaci iz programa a za odredjene imate mogucnost direktnog pisanja pre same stampe . Na vama je samo istampati i odmeti u trezor
http://poljoinfo.com/attachment.php?attachmentid=7027&d=1393670736
vise slika mozete pogledati u albumu na ovom profilu
- - - - - - - - - -
Takodje , kada smo kod teme registracije gazdinstva , eto da kazem da je obecano ispunjeno . U programu u najnovijoj verziji osim promena izgleda , dodatog svinjarstva , moze se naci i meni obrazci koji sluzi za stampanje i ispunjavanje obrazaca koji su neophodni za registraciju vaseg gazdinstva . Veliki broj podataka se naklik prebaci iz programa a za odredjene imate mogucnost direktnog pisanja pre same stampe . Na vama je samo istampati i odmeti u trezor
http://poljoinfo.com/attachment.php?attachmentid=7027&d=1393670736
vise slika mozete pogledati u albumu na ovom profilu