Ljudi,malo mesate sta se kome i koliko isplati. Vi koji koristite dijagnostiku, placate lincencu svake god. da bi ste pratili napredak tehnologije, mogli da ustanovite/otklonite kvarove na novijim masinama, znaci koliko god. ta licenca kostala vi se tim poslom bavite, radite da biste zaradili i vama se ta licenca isplati! Isto tako se odnosi na firme,koje moraju da imaju legalne i licencirane softvere,ali to je firma i ona je uslovljena da mora sve biti legalno, ali i sami ti programi su im potrebni. Nama paorima,program nije preko potreban i zbog toga ne vidim svrhu placanja svake godine. I da, mi ne mozemo da pravimo kalkulaciju na osnovu placanja licence svake godine kao majstori/dijagnosticari ili neke firme,jer su njima licence potrebne, a nekima i obavezne i zbog toga je nama skupo da svake godine dajemo po 50e. Bolje da ste rekli cena programa je 400e,instalirate ga i koristite,ali Vi tu ne vidite racunicu.
Nisam mislio nista lose,ali ovo je samo moje misljenje. Cenima ja Vas rad i trud i zelim Vam puno uspeha u prodaji programa.
Meni je dovoljno vodnjenje kojim se sluzim.
I da mi je znati zbog cega je obrisan moj post,gde sam pilozio tabelu u excel-u i objasnio,mozda je nekome bilo koisno?!