Pošalji nam nick od tog člana.
Inače je predlog jako dobar.
Ne bi bilo loše da se to uvede u pravila.
Inače je predlog jako dobar.
Ne bi bilo loše da se to uvede u pravila.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
imam jedan mali problemcic na profilu vidim svoje slike koje sam postavio.ali kad napisem poruku u bilo kojoj temi,tu ne vidim sliku,samo mi pise ime i da sam online.i to ima jos kod par clanova isto tako,kad u udjem u profil tu ima slike a u temama nema.ne znam dali ste me razumeli
Prosto pitanje za uredništvo.
Svakoga dana broj postova mi se smanjuje?
U osmom razredu sam bio mnogo sjebano dijete (nešto kao ova moderna Emo djeca, ali tada toga nije bilo, mozda sam ja bio trendseter za taj pokret) pa mi jedan jaran rekao da sam kao zombi, samo sam šutio i bivao sjeban i tako u tom fazonu. Tako mi je taj nick ostao, danas me svi zivi znaju tako. Imam mnogo poznanika koji me i znaju samo kao Zombija, a pravo ime mi slabo ko zna. Kasnije sam, u srednjoj školi bio neki goth, a na faxu sam bio black/death metalac, druzio se sa tom rajom (ona raja gdje momci nose duge kose, crninu i martens čizme, a cure izgledaju kao vampiri, nose još duze kose i martens cizme uz mini suknje sa poderanim mrezastim čarapama), pio ko smuk, išao u šutke (polu-tuča ispred bine na svirkama uzivo, tu se bez 80 kila, dobrih cizama i jeftine majice, te muda ko u bika ne ulazi jer je slomljeno rebro ili izbijen zub najmanje što vas moze zadesit), i razne druge za normalnu raju nepodobne stvari. Tu su još više potvrdili moj nadimak, najviše zbog mog raspolozenja i hladnokrvnosti, te ekstremno velikog apetita uz misteriozno odsustvo debljanja, pa su svi govorili da sam fakat ko mrtav lik.
podsmijavanje sa moje strane tek slijedi , tako da me možeš odma' na tu fensi listu
a u temi balirke , vrlo velika je razlika izmedju načina govora , znači ako nešto tvrdiš što neznaš ( a na mogo mijesta to radiš) to baš može da uzbudi neke članove koji se razumiju u tu problematiku
ako bi pročešljao temu MTZ i LTZ našao bi jedno more tvojih odvala gdje ubjedjuješ ljude u nešto što nikada očima nisi vidio , a da ne pominjem stranicu PIKa gdje sam naišao na cijela sabrana djela tvojih gluposti koji nemaju veze s'vezom a vezana su za ruske traktore
to što si ti došao u komflikt sa više od pola moderatora i jednim brojem članova govori samo o tebi i tvojoj psihi za koju se iskreno nadam da joj ima spasa i da nije sagorela u nekim bludnim radnjama iz tvoje mladosti
imam još mnogo toga za napisati ali iskreno mrsko mi jer sam umoran a danas mi je dan bio kada mi je sve išlo uz onu stvar , tako da ...........