aca74
Član
kod mene je sve to blokirano, a oglasi guše.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za računar ublock Origin rešava sve reklame.
Ne, niste me razumeli. Upravo sam za primer okačio jednu fotku u temu " Postavljanje slike u poruci ", okačio sam i thumbnail verziju i normalnu veličinu. Napravio sam screenshot tog posta, i zaokružio na šta mislim pod deo linka:Oni dodaju nakacenu reklamu,automatski se to desava. Jednostavno obrises sve u tom linku sto se nalazi iza druge zagrade.
A jel bi to moglo nešto da se uradi da se olakša postavljanje slika,da nebude tako komplikovano (mislim preko kompjutera), da bude na primer kao na viberu? Ja lično, puno puta odustanem od kacenja slika kad pomislim na proceduru, a verujem da i drugi clanovi foruma dele mišljenje sa mnom.
Ne, niste me razumeli. Upravo sam za primer okačio jednu fotku u temu " Postavljanje slike u poruci ", okačio sam i thumbnail verziju i normalnu veličinu. Napravio sam screenshot tog posta, i zaokružio na šta mislim pod deo linka:
Takođe, kod thumbnail verzije bi trebalo klikom na sličicu da se dobije veća slika, to je pre radilo kako treba ali sad više neće.
Znači, kad na postimage sajtu kopiram linkove previđene za forum i njih upotrebim za postavljanje slike na forum - dobijem kao u primeru, a ako upotrebim direktan link sa postimage sajta i ubacim ga u polje za url adresu kad aktiviram ikonicu za slike (tako sam uradio da bih ovde predstavio taj screenshot), onda bude dobro.