Problemi u radu Poljoinfo foruma

Kod mene nema tih problema pa je vjerovatno nešto do podešavanja. Nikad nisam imao problema sa reklamama na forumu. Vidim onih par na početnoj strani iznad naslova i ja njih ne diram a one mene ne izazivaju.

I kod mene je slična situacija sa reklamama. Mislio sam da je nešto zbog telefona,ali izgleda da nije. Od pre pet-šest dana imam nov telefon i potpuno ista priča.

I kod mene na kompu je puno reklama na forumu. Forum pratim tako što stalno osvežavam "nepročitane poruke od poslednje posete" i onda iz tog spiska otvaram teme koje me zanimaju. Kad god kliknem na "nove poruke" prvo iskoči reklama koju odmah gasim i tek tad mogu da vidim nove poruke. Tad reklame malo nestanu, i mogu da otvaram teme koje me interesuju bez da isklaču reklame. Ali posle nekog vremnena 20-30 min. opet počnu da iskaču reklame i kad otvaram novu stranicu u temi koju čitam. To je krenulo odjednom, pre otprilike mesec dana i prilično je frustrirajuće.

Oglasi kod otvaranje nove stranice se javljaju i kod mene ako koristim Google Chrome preglednik. To su njihove reklame. Kad koristim preglednik Brave nema oglasa. Za forum, unatoč Google oglasima koristim Chrome jer Brave sreže i ostale oglase, a kao što je netko napisao, forum se mora od nečeg financirati. ;)

Ja koristim Mozillu Firefox. Ako su oglasi od browsera, kako to da ih nije bilo do pre jedno mesec dana?

Takodje Chrome, reklame ubijaju... Jel ima neka aplikacija da se instalira, da malo blokira reklame...?

Da se i ja upišem u ovu temu. Od pre dva tri meseca redovno ubijaju reklame. Čim otvorim prvu zanimljivu temu na forumu odma se reklama otvori. Zatvorim reklamu i miram sam u tom pregledu. Kada zatvorim telefon, i posle se ponovo prijavim na forum odmah ista situacija. Tako je na telefonu, tako na kompluteru.

Instalirajte AdBlocker da vas žene ne bi pitale,kakve to reklame gledate.Ja nemam problema.
U zadnje vreme meni na nekim temama neće da vrati na prvi nepročitan post.Do sad je sve bilo OK.

Te reklame od Googla su na automtskom režimu, ne znam kako bira kome će prikazati a kome neće reklamu.

Ad bloceri su jedno od rešenja, ima ih za sve browsere i platforme, pa ako je previše reklama probajte ih koristiti.

Na prethodnoj verziji foruma se moglo isključiti za prijavljene članove, da ne viđaju reklame, moraću i ovde da vidim da li ima tako neka opcija. Sada radim na jednoj e-prodavnici pa će to morati sačekati desetak dana.

Sa kompa, podforum Traktori ne radi- tražena stranica ne može da se učita. Da li još neko ima taj problem?

Nazad
Vrh