R
rad78
Guest
Pa i da su koliko toliko u redu ne vredi tih para koje on traži za njih,jel može to isto da se nađe za mnogo manje novaca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zasto ste obrisali-"nedostupili" ih? Da nisam kojim slucajem uvredio vaseg prijatelja????Uglavnom ova poslednja prepiska je uklonjena od trenutka kad je počelo bacanje kletvi vezanih sa prevrtanjem traktora i slično. Da se ne ulazi dalje u to ko je šta rekao poruke nisu obrisane nego samo učinjene nedostupne posetiocima.
Iskreno bi mi bilo najlakše da se lepopodnesu tužbe (kao što se neće podneti) i da se na kraju dobije pravosnašno od suda ko je prevarant. Ovako je sve rekla kazala.
Jedva cekam tu tuzbu i advokata.Stvar je predata advokatu i vrlo bzo ce biti pokrenuta tužba nadležnom sudu.
Da ne bude da se Mi branimo napadom evo i nekih relevantnih podataka. Obradu sklopova motora je radila masinska radionica "Cubi" , a generalni remont PVP bosch servis "Panic" iz Novog Sada. Za sve delove i usluge postoje fakture jer je Kum preduzetnik i ima trgovinu vijacne robe, remenja itd koja radi u Bačkoj Palanci u ulici Kralja Petra l. Firma ima naziv Nik metal. U menjacki sklop su ugradjeni originalni delovi i ležajevi u kvalitetu, mislim timken. Naravno za sve ovo postoje dokazi jer je plaćeno preko računa, fakturom. Majstor koji je sve ugradi je iz Tovariseva i za sad, u dogovoru sa advokatom, nećemo iznositi njegov indetitet javno.
Dotični bezbožnik treba da kaže kad je poslao, i kakav kamion, po traktor. Prevoz je stigao iznenada 19.12., da da, za sv. Nikolu. Da bi ispostovali dogovor mi smo ipak utovarili traktor u neadekvatan prevoz.
Da napomenem da se ovde ne radi o nikakvom svercu i preprodaji već o prodaji porodičnog nasledja kuma. Traktor je bio kumovog oca.
Dotični je i sam rekao da je traktor kod njega radio 50 rs i da je potom došlo do, kako on kaže, havarije, sto pokazuje da je traktor bio ispravan. Uzrok kvara je vjerovatno nestručnost dotičnog, ali bliže i dalje tvrdnje ce ispitati nadležni organ, vestak.
Za sve informacije se možete obratiti meni ili Nikoli Bukvicu na adresi firme.
Imao sam i trgovinu sa clanom Marko iz Gajdobre i sa Saletom iz Turije,takodje samo reci hvale imam za njih.I ja zavrsih sa berbom kukuruza sa beracem Z214 sto sam kupio od N.A. Ukupno je obrao nepunih 12 ha, po ravnom terenu ga je vukao mali tafe 42, a po brdima i nagibima 5900 duplak. Sa beracem sam zadovoljan - prva liga sve kako su Miroslav i njegov otac rekli tako je i bilo, nikakvih kvarova nisam imao, sto bi rekli alal mu pare, ima decko pice kad ga vidim - ne treba da se krije. Sutra ciscenje i u trem do sledece berbe