ubovicratko
Član
Ne, pitao je
Ne moze se nista desiti i da je jaca koncentracija, samo cemu bacati ako nema potrebe
Ne moze se nista desiti i da je jaca koncentracija, samo cemu bacati ako nema potrebe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zaperci od paradajza idu protiv bube zlatice u krompiru kao repelentJa moram ujutro prskati...doduše papriku, na kojoj imam problem...pa usput i paradajz...
Planiram mleko , te lukovinu i zaperke od paradajza...Ja nisam pravio "čaj " od lukovone...po onim receprtima treba preliti vrućom ili kipućom vodom...Ja to nisam...nego eno stoji, četiri dana već...pa ću to samo procediti...isto tako i zeperke od paradajza samo sam stavio u kofu sa vodom i pritisnuo jednom ciglom da ne ispliva...
Dakle: litar tek pomuženog kozjeg mleka, pa litar proceđene vode od lukovine , pa litar proceđene vode od zelenih delova paradajza i mislim da ću izgnječiti nekoliko belih lukovica...i naravno dodati vode do deset litara ( više tečnosti mi i ne treba)
Ma ja sam mislio preventivno prskati sa mlekom od plamenjace,kod mene jos nema ali verovatno ce biti ali opet koliko sam citao izgleda da od mleka i nema neke koristi dok vi koristite caj od lukovine te zaperke i svasta nesto.Kad sve razmotrim mnogo je lakse sa mlekom ali ocigledno da ne daje nekog znacajnijeg efekta dok ovo drugo nisam u mogucnosti spravit.
Ma jeste Zorane...ali mi malo možemo da utičemo na "vitalnost semena"...i mnoge druge preduslove da bi biljka bila zdrava...
Pa kod nas su prekjuče ponovo prskali iz aviona protiv komaraca...A lepo su priznali da je to samo trovanje naroda a ne komaraca...i da nigde u EU se to više ne radi jer je dokazana štetnost...
Nažalost i mnoge druge stvari se dešavaju , na koje mi ne možemo da utičemo...