remiks
Član
Zar nece onda morke da pojedu i korisne insekte?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sto se tice peradi,nema veceg predatore za raznorazne bubice od morki.Ta zivina je vise "bubojed-mesozder" nego biljojed.Mozete je pustiti u zasadjenu bastu i dok god ima kakvih insekata nece pipnuti nisto zelenpste je poznato da tamani krompirovu zlaticu samo tako.A ranije sam citao u ZOV-u da su ih u Madjarskoj koristili u kukuruzu za skidanje kukuruzne zlatice.Kazu: dovezu ih na njivu u kavezima i puste medju redove.Vrlo brzo steknu naviku da drze samo svoj red i prate ga do kraja.Imam i ja par komada ovih prelepih ptica i desi se da nekada zadju u basti,ali nikada mi ne naprave stetu.To samo pretrazuje okolinu i nemilosrdno lovi gamad.
Zar nece onda morke da pojedu i korisne insekte?
6-ina od ukupne potrosene kolicine tecnosti koja se koristi za prskanje tih 1000 stabala.Koliko bi onda mleka trebalo za prskanje jednog voćnjaka od 1000 stabla, koliko bi trebalo često da se prska drveće recimo u ovogodišnjim uslovima ?
Surutka isto moze i jeftinija jeTo i nije baš isplativo neki minimalni iznos do kojeg sam došao je 7200din na 1000 stabla po jednom prskanje.
Ma da ove sezonu sam dosada potošio 30000 za otrove.
Mislim da nema surutka nema toliko mlecne kiseline kao mleko.Mleko verovali ili ne ako ga ostavis i na prohromu da se osusi ,oce i prohromu da promeni boju.Mozda jeal neka moja iskustva.Surutka isto moze i jeftinija je
Stvar je bakterija ne kiselineMislim da nema surutka nema toliko mlecne kiseline kao mleko.Mleko verovali ili ne ako ga ostavis i na prohromu da se osusi ,oce i prohromu da promeni boju.Mozda jeal neka moja iskustva.