Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zavisi za sta ces prasad od nje.Ako ces za priplod vratis na Landrasa ili Jorksira,ako ces za tov ubacis pietrena.Bar ja tako radim.
Gorski Car trebaj mi prasad velikog joksira za priplod gde mogu naci u cistoj rasi.
I ja se amaterski bavim svinjarstvom ali sam sada ostao samo na tovljenike,dva krmace su bile lazno suprasne a jedna je posle prasenja na dvadeset dana prestala da jede i morala je na prinudno klanje.
Otkud hemsir u Velikoj Plani, po katalogu ga nemaju.??
Ima UNION MZ Pozarevac duroka ali neznam dali prodaju prasad.Jel ima negde u blizini bg prasica duroka.. ?
druze taj tvoj veterinar je izgleda imao samo to seme pa je to najbolje?koliko znam za nazimice je bolje joksir nego durokDanas Veterinar osemeni nazimicu, cekam da se i ostale razbukare. Po njegovoj preporuci sam se odlucio za Duroka, kaze Durok daje sitniju prasad i da je dobar za nazimice dvoumio sam se izmedju Doroka i Hemsira. Seme iz Velike Plane.
druze taj tvoj veterinar je izgleda imao samo to seme pa je to najbolje?koliko znam za nazimice je bolje joksir nego durok