Miloš D.T
Član
Pa ko je toj zverki smeo da pridje?
Samo ja i to sa držaljicom.
- - - - - - - - - -
misika1956
Nije mi ništa ostalo(nažalost)
Samo da dodam da ovo nije čist Hemšir nego je kombinacija sa Durokom al se bacio na Hemšira.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ko je toj zverki smeo da pridje?
Samo ja i to sa držaljicom.
- - - - - - - - - -
misika1956
Nije mi ništa ostalo(nažalost)
Samo da dodam da ovo nije čist Hemšir nego je kombinacija sa Durokom al se bacio na Hemšira.
pozdrav,kao prvo uzmi dobar koncentrat za priplodne svinje,drugo ako nazimice cuvas u zatvorenom prostoru bez izlaz ka napolju moraces nazimize da ih isterujes napolju na suncu ili jaku svetlinu(mnogo vazna stvar) i trece malo napravi malo prinudni stres sa premestaj po svincu ili malo vozanje po selu,cetvrto kontakt sa veprom,peto uzmi hormone pigi 600,sesto ako su nazimice dosta ugojene nece da traze i sedmo ako sve ovo ne pomogne uzmi noz u ruke.imam problem! dve nazimice nikako da mi traze nerasta! presle su daavno 150 kg i u dobroj su kondiciji ali corak.Imate li kakva iskustva? Napominjem da mi kolega ima isti problem ali sa 8 nazimica!! davao i inekcije aliopet nista...
ima na oglasima nerast new hampsira na prodaju...