IGORVUKOSAVLJEVIC
Član
Mislim da moze. JA sam zvao poljoprivrednu skolu na fixni, oni mi dali mob broj tog tipa koji kao zna kakvo je stanje,sta ima u ponudi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije problem da se nabavi,moze da se ide tamo a oni i salju u zavisnosti od spoljne temperature,trebala bi da bude od 15-19 stepeni...mada na svoju ruku mozes da porucis kada hoces.Mene interesuje dali je neko imao iskustva sa njima,onako malo duze.Cuo sam da je dobro, ali ne znam kako uopste moze da se nabavi.
pozovi ih,pa ce ti objasniti...mogu da salju i postom.Gledao sam prilog iz centra, ono izgleda exstra.Ali kako da narucim, bar da ima neka autobuska linija u mom pravcu, nego nema nista.
mail im je:gcsvrbas@eunet.rsKako postom da posalju, to je minimum jedan dan, seme bi propalo? Koji im je mail?
Ima opcija bar kod mene iz Loznice da ako do 9 posaljes post ekspresom stize isti dan ja sam konkretno slao neka dokumenta u Bg, e sad da li to funkcionise prema svim postama to nisam upucen.Kako postom da posalju, to je minimum jedan dan, seme bi propalo? Koji im je mail?