marre2
Član
interesuje me bik vainstajn,osemenio bih jednu holstajn kravu malo je sitnija,pa me zanima kakva su njegova telad i kakva su telenja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
interesuje me bik vainstajn,osemenio bih jednu holstajn kravu malo je sitnija,pa me zanima kakva su njegova telad i kakva su telenja?
Da li ima neko iskustvo sa Strecker hb1491
Ne mogu da ga nadjem u katalogu,kazu da je sada usao kod nas iz Velike Plane!
Veterinar mi kaze da je sada promocija ovog semena i da je dobro seme uvezeno iz Nemacke!
Znam da mu je brat jos 2009 imao cerke..sada nemam pojma sta da verujem!
Koliko je imala njena majka mleka. Ja gledao u katalogu na testu i nisu se nesto pokazale kcerke, pa me je zanimalo u praksi. Hvala na odgovoruJa imam jednu prvotelku od Hupsola startovala je sa 30l mleka izuzetno grlo sa prelepim hostajn vimenom.
Pa bas u katalogu za trecu laktaciju pise preko 7600 lit. mleka ,i to po tebi nije zadovoljavajuca mlecnost?Koliko je imala njena majka mleka. Ja gledao u katalogu na testu i nisu se nesto pokazale kcerke, pa me je zanimalo u praksi. Hvala na odgovoru