Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jd 6930Kakav traktor imas?
Pronar je odlična prikolica, tko ju nema nek ne prica bez veze, kod oca u firmi imaju 2 komada od 14t, prikolice su strava, kolega ima dvije od 10t vec 7-8godina samo vozi, kvalitet sasvim solidan ..
kanda je zaboravio da naduva gume,protekt neotpada bas tako lakoTu Pronar kupio ovdje neki covjek, nesto oko 15 000 evra, ne znam nosivost, i odmah se gume raspale. Tacnije odlijepio se protektirani sloj.
Ja osobno nemam, ali vozio istu od 14 i 10 tona, šasija njena i stranice i sama konstukcija je odlična, tako da a ovo gore sto si naveo, kakve veze proizvodjač prikolica ima s gumama, u krajnjem slucaju kada kupujes nov stroj u ponudi imas raznee proizvodjace guma, a to sto mi svi uzimamo najjeftinije to je nesta drugo, primjer 4 gume za moj auto 205/55-16 ja sam kupio Hankoook platio sam ih 350 eura, kolega je kupio 4 komada taurus za 120eura ...
U to vrijeme kada je od oca firma kupovala uzeli su t680 14 tona nosivost trostrana kipa, 130 000kuna sa pdv-om 2008 ili 2009 godine, sada cijene ne znam ...
kanda je zaboravio da naduva gume,protekt neotpada bas tako lako![]()
Jel ju ti imas pa ju kudis, ja kazem vozio sam takvu prikolicu xx puta, i kazem da je prikolica odlična a ti pricaj sta hoces, nekuzim te uopce, stvarno si smješan, lupaš gluposti ...
Ja nista bez veze nisam napisao, pogledaj prikolicu malo bolje pogledaj joj šasiju stranice i sve drugo, prikolica nije najbolja ali vrjedi sigurno fino i pošteno je urađena ...
Ako nije izgubio onaj prsten sto ide na gumu, obruc moze namestiti od felne 16 tice od zastave kamiona samo se malo skrati i i upasce znam sigurno radio sam to. Samo da napomenem trazite felnu od zastave koja ima obruc sa prednje strane posto ima i starijeg modela obruc sa zadnje strane.Pozdrav za društvo . Rođak mi ima problem sa felnom ispao mu siguronosni prsten sa felne može li kakva pomoć za nabavku . felna je za gumu 8,25,15 kaže da je tražio na dosta mesta bez uspeha . Najgora stvar je da nije to na njegovoj prikolici pa muke sa komšijom .