Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jd 6930Kakav traktor imas?
Pronar je odlična prikolica, tko ju nema nek ne prica bez veze, kod oca u firmi imaju 2 komada od 14t, prikolice su strava, kolega ima dvije od 10t vec 7-8godina samo vozi, kvalitet sasvim solidan ..
kanda je zaboravio da naduva gume,protekt neotpada bas tako lakoTu Pronar kupio ovdje neki covjek, nesto oko 15 000 evra, ne znam nosivost, i odmah se gume raspale. Tacnije odlijepio se protektirani sloj.
Ja osobno nemam, ali vozio istu od 14 i 10 tona, šasija njena i stranice i sama konstukcija je odlična, tako da a ovo gore sto si naveo, kakve veze proizvodjač prikolica ima s gumama, u krajnjem slucaju kada kupujes nov stroj u ponudi imas raznee proizvodjace guma, a to sto mi svi uzimamo najjeftinije to je nesta drugo, primjer 4 gume za moj auto 205/55-16 ja sam kupio Hankoook platio sam ih 350 eura, kolega je kupio 4 komada taurus za 120eura ...
U to vrijeme kada je od oca firma kupovala uzeli su t680 14 tona nosivost trostrana kipa, 130 000kuna sa pdv-om 2008 ili 2009 godine, sada cijene ne znam ...
kanda je zaboravio da naduva gume,protekt neotpada bas tako lako
Jel ju ti imas pa ju kudis, ja kazem vozio sam takvu prikolicu xx puta, i kazem da je prikolica odlična a ti pricaj sta hoces, nekuzim te uopce, stvarno si smješan, lupaš gluposti ...
Ja nista bez veze nisam napisao, pogledaj prikolicu malo bolje pogledaj joj šasiju stranice i sve drugo, prikolica nije najbolja ali vrjedi sigurno fino i pošteno je urađena ...
Ako nije izgubio onaj prsten sto ide na gumu, obruc moze namestiti od felne 16 tice od zastave kamiona samo se malo skrati i i upasce znam sigurno radio sam to. Samo da napomenem trazite felnu od zastave koja ima obruc sa prednje strane posto ima i starijeg modela obruc sa zadnje strane.Pozdrav za društvo . Rođak mi ima problem sa felnom ispao mu siguronosni prsten sa felne može li kakva pomoć za nabavku . felna je za gumu 8,25,15 kaže da je tražio na dosta mesta bez uspeha . Najgora stvar je da nije to na njegovoj prikolici pa muke sa komšijom .