velja imt 540
Član
@kish izgleda sikara spasojevog suraka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vig Karoljgde mogu da se nadju polovne kamionske gume? konkretno 9.00 r20 ili 10.00 r20
Znam da može da bude problematično, preciznost je takodje priča za sebe. Znam za neke uvozne prikolice koje imaju originalne uljne kočnice i to je čisto savršenstvo ali njima je potreban i traktor sa posebnim hidrauličnim priključkom (npr. komšija na svom Massey Ferguson 3060 ima takav). U usnovi, sva rješenja koja sam vidio (sem spomenutih originalnih) su budževine koje se sastoje od malog hidr. cilindra koji se montira na mjesto pneumatskog kočionog cilindra ili pored njega, hidr. crijeva i standardnog hidr. priključka koji se poveže sa npr. izlazom za kipu ili nekim drugim izlazom (ako ih traktor ima više). Kočenje se vrši praktično "kipanjem" tj. ručicom koja upravlja tim hidr. izlazom. Takvo kočenje je jako grubo i traži dosta osjećaja mada se ti problemi mogu ublažiti ugradnjom elastične veze izmedju hidr. cilindra na prikolici i poluga koje pomjeraju pakne u dobošima (to se obično odradi sa par opruga). U mom kraju se takvo kočenje koristi samo za spuštanje nizbrdo pod velikim teretom, dakle čim krene nizbrdica malo se prikoči, pazeći naravno da točkovi ne zablokiraju. U vožnji ili kada je prikolica prazna nije preporučljivo koristiti to jer može da bude opasno pošto je zaista mnogo grubo.
Zna li neko koliko treba metara kabla za elektricnu instalciju za prikolicu Zmaj 489? Hvala
Hvala Cugi danas pravimo8,5m i lepo se upakuje.
Za diFtovanje?Kupio sam kedere za prikolicu,pa razmišljam da ih zalepim lepkom.Lakše je nego da stavljam flah.
Šta mislite o tome?
Kupio sam kedere za prikolicu,pa razmišljam da ih zalepim lepkom.Lakše je nego da stavljam flah.
Šta mislite o tome?
ljudi trebao bih raditi nove stranice na tehnostrojki od 4 tone pa me interasuje da li isplativije kupiti gotove stranice ili ih praviti