Sutjescanin
Član
nije se imalo kad,vrsidbu kukuruza sam ostavio zbog nje radio sam po 15 sati 8 dana da je skopim, bice slika kad ofarbam felne i stavim nalepicu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima papire ceni je oko 1500 eura ,što u razmeni što u novcu.Jos ako nema papire.... Ne znam,ali ne mnogo....
Ne zelim da ti kvarim pazar, ali, moje je misljenje, da bi joj cena trebalo biti upola manja (tj. ne vise od 700 eura). Po opisu, koji si dao i gledjuci cene po raznim oglasima, moje je misljenje kao sto sam napisao.Ima papire ceni je oko 1500 eura ,što u razmeni što u novcu.
stavi sliku da vidimo ali nesto mi je puno ja sam pre godinu kupio sasiju 5 tona sa 4 nove gume za 600 euraIma papire ceni je oko 1500 eura ,što u razmeni što u novcu.
puno je za tu prikolicu para ali ako se odlucis creva hidraulicna cu ja da ti napravim po super ceniDrugari koliko vredi prikolica "Kosovska Mitrovica" oko 5 tona . Kiper trostrani( ne radi) ,šasija nije krivljena,zarđana,stranice nema nastavak,onje dosta loše,gume n 30%, nema creva za hidraulik,ruda nije original(bar ja mislim).
Video sam,zaista je dobra ali ovome mogu uvaliti neku starudiju a klokiju moram beli koverat sa evopskim novčanicama@Talianu vidi kakvu Kloki prodaje za 2000e prikolica ko aivJon jaka,gume odlicne.
U takvoj trgovini se dvojica raduju....Video sam,zaista je dobra ali ovome mogu uvaliti neku starudiju a klokiju moram beli koverat sa evopskim novčanicama
Video sam,zaista je dobra ali ovome mogu uvaliti neku starudiju a klokiju moram beli koverat sa evopskim novčanicama
U takvoj trgovini se dvojica raduju....
A ima i ona kad postavis oglas pa dole stavis Sifra: Govno za govno.kaže se da tu ima dve budale
onaj ko prodaje i onaj ko kupuje