Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kasapin je napisao(la):ljudi da vas pitam,koja prikolicao je bolja i ima jacu sasiju? zmajevka 8t ili fak loznicka 8t?
u velikoj sam dilemi koju sad da uzmem,nasao sam brdo takvih po oglasima pa pre nego sto kupim neka se raspitam
Uzeo sam za 4.000 dinara, za pocetak dve cetke, 4 lit temeljne, 4 litre zavrsnog premaza, nesto smirgle, za brusilicu smirgla, 5 lit razredjivaca.zzivica je napisao(la):kolko ces ukupno farbe potrositi?
au pa ne znam ....sad je jedan moj komsija prodao za 2600e stariji model ove prikolice,pa ja sam u ovakvu posto imam tri iste tovario 5600 kg zitaPG Krnac je napisao(la):imam ja jednu takvu istu. Dobre su to prikolice...Vlada B.B je napisao(la):ja sam kupio 3 fakove prikolice od 5t i placo sam po komadu 2000 e.evo i slike i posle sam ih samo ofarbao da bi bile lepse
Jel zna mozda neko gde ima da se kupi polovna?
Realna cena oko 2000e a sada koliko ko trazi to je njegovomiroslav k je napisao(la):koliko je odprilike vrednost prikolice tehnostrojke 5 tonska? orientaciono samo pitam
Imam ja za tebe,al' nosi oko 3t,jako lako cemo se dogovoriti!slavkos je napisao(la):
Za koje bi se pare mogla naći jednoosovinka da može da nosi bar 4t?
Pa 5 lit razredjivaca na 8 lit farbe i jos se trosi na pranje cetkizzivica je napisao(la):pa nije mnogo posto si krno tolko razradjivaca skoro pa pola pa si dobio i vise farbe.ja vise volim da farbam sa cistom bojom bez razbijanja farbe bolje mi se uhvati za metal i nema sansi da je zaderes lako.
miroslav k je napisao(la):puno puno, jer za 4500-5000 ima zmajevki odlicnih, a u onu 5 tonsku tehnostroj jedva stane 4.7t kukuruza