mitar88
Član
meni su najbolje TEHNOSTROJ 3,5t odlicne su i to one bez gibnjeva!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kasapin je napisao(la):forumasi,zanima me kakve su prikolice ove sto pravi masinopromet iz beceja?
gledao sam po netu ima i cenejskih prikolica isto remontovanih,pa pitam kakve su,dali vredi uzimati nase novo gvozdje ili uvesti nesto iz strane?
Da li si gledao ove prikolice http://poljoinfo.com/index.php?topic=17913.0Kasapin je napisao(la):jesam ali mi trebaju neke manje do 10t,imam vec kamionku koju tovarim i 16t zita, ali nije kiperka a trebaju mi sad neke manje a da su kiperke,8,10t najvise.
nebi davao vise od 5000e po komadu samo da je u dobrom stanju
Post je spojen: [time]1300291268[/time]_________________________________________________
ako nadjem dobru sasiju od zmajevke ili tehnostrojke,uzecu je i onda znam jednog lika iz rume sto pravi stranice za zmajevke 8t za samo 600e,pa bi me to najmanje kostalo
To je puno jaca sasija od zmajevke,kilaza tih prikolica je 2820 kg to nema sanse da se iskriviSaleCar je napisao(la):I meni se cini da je to sasija kao od zmajevke a sanduci da su drugacije
Ali ok izgledaju
imam ja jednu takvu istu. Dobre su to prikolice...Vlada B.B je napisao(la):ja sam kupio 3 fakove prikolice od 5t i placo sam po komadu 2000 e.evo i slike i posle sam ih samo ofarbao da bi bile lepse