Prikolice

Кад је грунула...
0b9b5c0560b4ca9b91c5a84c8c1d353a.jpg

Kod nas na jednoj kikindi su baš te 225/75/16c. Tovareno je 5T veštaka. Gume sam bio naduvao na 5,5bara ako se dobro sećam ( možda je bilo i 6) nije se skoro videlo po njima da ima tereta. Kada je veštak razbačen. Ispustio sam ih na 3,5bara za to sitno prckanje što treba jer nema potrebe za više za normalno korišćenje....
I mi smo imali.Uglavnom su dobre na asvaltu.Neko me je ubedio da su bolje od 7,5-16 ali nisam ih dugo koristio.Kad nađeš sa 12 platni to je dobitna kombinacija.

evo i slika, čudno i izgleda s tim gumama, al bitno da izdrže teret.....

još gledam specifikacije za gume, izdrže oko 1300-1700kg..... i brzine do 170km/h.....

evo i slika, čudno i izgleda s tim gumama, al bitno da izdrže teret.....

još gledam specifikacije za gume, izdrže oko 1300-1700kg..... i brzine do 170km/h.....
Ti stavi ciglu ispod gasa da ne ide više od 120.Priča se da baš nisu preporučljive za atarske puteve (vagaše) a što se nosivosti tiče su OK

Imam ih ja na Dubravi svojoj. Već 2 ili 3 godine bez problema, voze do 4 tone tereta. Jeftine, a dobre, inaće kod mene su išle 7.00-16, ali su nove takve 100 eura komad, ove 20 eura.

nešto mjenjao, plus doplata, izašla me 2000€,registrirana godinu dana.....

nisam rekao da ću voziti 170.....joj

nemam iskustva s tim gumama, zato pitam, iskustvo iz prve ruke, jel vrijedi ih imati ili mjenjati....
Za brzinu je šala.Po mom ličnom mišljenju-sigurnije su 7.5x16,još ako nađeš kamionske sa 12 i 14 platni.Skuplje su i pretpostavljam da su i bolje od teretnih.Iskustva su različita-tako da ti moraš prelomiti.Pogledaj oko sebe.Kako većina tako i ti.Znaš i sam da su to gume od kombija.Lošije se ponašaju po neravnim terenima i kada je blatnjavo.Ja sam imao sreće pa sam uspeo da prodam tu prikolicu i od onda nikad više te C gume.Dobre su za detelinu jer su niže.

Kako smo kupovali te male prikolice za povrće, na kojoj su bile gume "loše" na oko meni, skidao sam sve 4 i rezervne i kupovao te 225/75/16C po ceni od 1200-2000din sa montažom. Ove stare što sam skinuo (8-12PL) sam oprao i okačio na Kupujem Prodajem i sve sam prodao između 3-4000dinara/komad takve kave jesu u roku od 7dana... Bukvalno su ljudi bili srećni što su našli za te pare...

Moj Glas ide isključivo 16C gumama i nemoj da ih menjaš. Ja imam još na dve prilolice te gume 7.50-16 sa skoro novim gumama, pa se nećakam da ih poskidam i nabacim 16C

Ne izgledaju loše na oko. Drugar je kupio i ne žali se. Jedino je po meni sanduk malo višlji od zemlje, a gaz mi ne deluje previše širok.

Ma nije toliko uska cini se samo ali duboka jeste i lepo odradjena...

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Gledam ove polovne dvoosovinke prikolice cene su strasne,pa jel od zlata pa toliko kosta...

Pa kod nas neku dobru prikolicu, trostrani ili kamionku neku i dvostranu, bez 6 do 10 tisuca europskih ništa. Vidim da je došlo dosta turskih, pogotovo Hummel novih i ne vidim neke žalbe.

Dobra prikolica mora da se plati, bila ona nova ili polovna nije bitno.Ko kupi jeftinu a dobru taj je imao sreće ili je teški maher, trećeg nema.

Onda bolje nova da se uzme,sto kaze moj drug nategnes se i kupis

Nazad
Vrh