Sapatnik
Član
Кад је грунула...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I mi smo imali.Uglavnom su dobre na asvaltu.Neko me je ubedio da su bolje od 7,5-16 ali nisam ih dugo koristio.Kad nađeš sa 12 platni to je dobitna kombinacija.Kod nas na jednoj kikindi su baš te 225/75/16c. Tovareno je 5T veštaka. Gume sam bio naduvao na 5,5bara ako se dobro sećam ( možda je bilo i 6) nije se skoro videlo po njima da ima tereta. Kada je veštak razbačen. Ispustio sam ih na 3,5bara za to sitno prckanje što treba jer nema potrebe za više za normalno korišćenje....
evo i slika, čudno i izgleda s tim gumama, al bitno da izdrže teret.....
još gledam specifikacije za gume, izdrže oko 1300-1700kg..... i brzine do 170km/h.....
Ivane koliko si platio prikolicu?
Za brzinu je šala.Po mom ličnom mišljenju-sigurnije su 7.5x16,još ako nađeš kamionske sa 12 i 14 platni.Skuplje su i pretpostavljam da su i bolje od teretnih.Iskustva su različita-tako da ti moraš prelomiti.Pogledaj oko sebe.Kako većina tako i ti.Znaš i sam da su to gume od kombija.Lošije se ponašaju po neravnim terenima i kada je blatnjavo.Ja sam imao sreće pa sam uspeo da prodam tu prikolicu i od onda nikad više te C gume.Dobre su za detelinu jer su niže.nešto mjenjao, plus doplata, izašla me 2000€,registrirana godinu dana.....
nisam rekao da ću voziti 170.....joj
nemam iskustva s tim gumama, zato pitam, iskustvo iz prve ruke, jel vrijedi ih imati ili mjenjati....
I mene isto zanima. Vidim da su dosta teze od drugih, ali ih nisam pogledao uzivo.Kakve su one dominatorke 10t jel imao neko iskustvo sa njima?
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока