Kikinda i Dubrava maksimalno 1500e, Tehnostroj i Loznica maksimalno 2500e.Bokibole a koji je budžet?
U Bavaništu su bile dobre tehnostrojke na oglasu. Vidim, nema ih više na oglasima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kikinda i Dubrava maksimalno 1500e, Tehnostroj i Loznica maksimalno 2500e.Bokibole a koji je budžet?
U Bavaništu su bile dobre tehnostrojke na oglasu. Vidim, nema ih više na oglasima.
Čuće se ako koja postane višak.Da nece biti Zmajevka viska ?
Mislim da je budžet na knap. Pogotovu za loznicu i tehnostroj. A obe su za tri klase bolje od kikinde. Ako nije nešto promenjeno kikinda ne može fabrički da kipuje zrnastu robu, stranice nisu rešene.Kikinda i Dubrava maksimalno 1500e, Tehnostroj i Loznica maksimalno 2500e.
Jesi li zvao za ovu?Kikinda i Dubrava maksimalno 1500e, Tehnostroj i Loznica maksimalno 2500e.
Imaću možda ja za koji dan dve kamionke na prodaju.Kakve su im kamionske?
Kolike su nosivosti ?Imaću možda ja za koji dan dve kamionke na prodaju.
Jesenas sam kupio jednu Kikindu 4 t kod nas u selu, kiper sa gornjim drvenim stranicama ali jako dobra i ocuvana. Registrovana sa urednom instalacijom.Kikinda, Dubrava, eventualno Tehnostroj ili Loznicu, da su kiper.
Nisam dodao da na ovoj sto sam je kupio su na donjem delu stranice preradjene za kipovanje kako leva tako i desna strana i plus je ofarbana.Na način otvaranja stranica, kao što si napomenuo i za tehnostrojku. Kako otvoriti i kipovati pšenicu, ako su stranice fabričke. Šarke na donjoj stranici, gornje drvene stranice upasovane u donje. Ako nije preradjeno sa jedne strane na neki vid rinfuza, onda nema otvaranja kao kod lozničke.
Ja nisam vidio fabričko izdanje kikinde sa drugačijim rešenjem fiksiranja donje stranice. Na to sam mislio.
Ne smatram kikindu lošom prikolicom, i ja sam kupio jednu 4 tone kiperku, pa sam totalno remontovao i sad je kao mala zmajevka.
Kako tvojoj otvaraš stranice kada robu istrešeš na pisti, silosu, a ona puna?