Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije bas sam ga pitao,neka druga marka je ima neko pisao je za tursku bas da mu napukla ruda a novu je uzeoDa nije palazoglu
Da nije palazoglu
Oko 30e po komadu zavisi od koje prikoliceKako se krece cena sprenglovanja
Zato i jesu jeftine.Nije bas sam ga pitao,neka druga marka je ima neko pisao je za tursku bas da mu napukla ruda a novu je uzeo
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
To si potpuno u pravu........jer prikolica nikad dosta.
Bio sam u Tovarisevu kod nekog Djoleta da vidim prikolice, imaju par sitnica koje su glupo resene, ali takodje mi je rekao da je zadovoljan..Kod nas su dosle dve Palazoglu leta 2019. Ljudi su prezadovoljni.
Kod nas su skoro sve prepravljene na rinfuz.Po putu se lakse vuku od zmajevkeUzeo sam od tog prodavca dve 485 prikolice i nudi mi da uzmem i dve sajlašice.Meni je problem što nemam sa čime da ih vučem a i ne odgovara mi to što imaju onaj sistem stranica, ne lome se na pola i nemaju rinfuz, inače bi razmislio jer prikolica nikad dosta.
Je l obicne ili tandem? Kakve su ove sto prodaje Agrostandard? Ne pisu ni koji je turski proizvodjac, samo da ne renomirani. Imaju tandemku od 16t.Kod nas su dosle dve Palazoglu leta 2019. Ljudi su prezadovoljni.