Nisu kontrolisani brezoni.Drugara je tako obišao točak od Zmajevke, sreća pa niko nije išao ni iza a ni u susret pa se završilo bez nekih većih problema.Točak smo jedva našli u kukuruzu a u pitanju je prepravljeni 22.5.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je.Nešto baš nisam primetio da nove prikolice šetaju po ataru sem kod onih koji su u PDV-u i koji mogu da priušte sebi da daju 10000E i više za prikolice.To su sve krupniji igrači a boranija vozi remontovane zmajevke i manje i to bez problema i još dugo dugo će ih terati.Znači ko ima prosperitet ili kako već ili dobar povraćaj ok ako stvarno izađe 2k eura nova...za nas obične smrtnike zmajevka je bog i batina...ja imam jednu,koju su moji uzeli novu 79te,i dalje radi ko puška,mada vapi za novim stranicama,a i gume su fabričke, valjalo bi menjati...ali ko te pita,kad dođe na red,to joj je...meni su sasvim dovoljne ..za 5k e se sredi zmajevka ko iz fabrike da bude i miran do penzije...kačim drugarevu koja je iz 50 i neke,zmaj dal 4 ili 5 tona,nosi i 10 jadna kad je upregnemo,e da vidim kad će opet napraviti takvu.
Mislio sam da su starog tipa sve bile sa uzanim tockovimatake me to the nearest chase bank
Eno je baba...čeka još koju kilu pa da je vučem na silos...
Ova je novi tip šasije,i tako su dolazile,balonke,mali doboši ali sitan rol stranica, posle njih su došle one sa velikim rol str i nisu se bitnije ni menjale do kraja postojanjaMislio sam da su starog tipa sve bile sa uzanim tockovima
Ništa,pošto će izgleda i ovde rasprava u pravcu kao na Dobroj zemlji-Jel bolji 558 ili Rajka,rešim da preduhitrim takve komentare.A šta fali ovim drugima što imaju rajke i zmajevke.
Ja sam drugačije shvatio a verujem i ostali ali ne bitno.Normalno da nećeš skakati s konja na magarca.A kada bi trebalo da biram između 558 i rajke,meni bi više odgovarao zetorNišta,pošto će izgleda i ovde rasprava u pravcu kao na Dobroj zemlji-Jel bolji 558 ili Rajka,rešim da preduhitrim takve komentare.