Prikolice

ако ти паре нису хитне стави у огласе цену од 3 банке и чекај... то су веома добре приколице а двоосовинке које кипују на 3 стране се увек траже...

послато са gt-i9506 уз помоћ тапатока

To otvaranje stanica ako ne pazis moze sjebati ruku samo tako. Rinfuz otvaranje nije neka nauka prepraviti.

ако ти паре нису хитне стави у огласе цену од 3 банке и чекај... то су веома добре приколице а двоосовинке које кипују на 3 стране се увек траже...

послато са gt-i9506 уз помоћ тапатока

Tako sam i uradio. Pa cekam dok se ne proda, za to vreme ce dosta prevuci kod mene. Ili dok ne naidjem na povoljnu tandemku

- - - - - - - - - -

To otvaranje stanica ako ne pazis moze sjebati ruku samo tako. Rinfuz otvaranje nije neka nauka prepraviti.

Ima sredini flah koji drzi stranicu kad se otpuste zatvaraci sa strane.
Jeste prakticnije I lakse rifuz, ali navikli smk i ovako.

Koja sad firma preuzela da radi stranice u gornjem milanovcu za zmaj prikolice,posto je merstil propao!

Gde su najpovoljnije stranice po meri? Da li su nekome Vojodeja iz Bavanista radili prikolice?
Nama su radili ti momci iz Bavanista, uradili su stranice, doplatio sam bio 100e da moze i zadnja stranica da se otvara posto je trostrani kiper, farbanje su uradili najslabije a sto se tice dihtovanja tu sam zadovoljan dobro dihtuje. Koliko para toliko muzike i u cenu je bio ukljucen prevoz njihovom slepom nekom.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Nije ta tandemka nikako za traktor zato sto su osovine na sredini,pa ga ne opterecuje...mislim nije neizvodljivo al za traktor osovine treba da su pozicionirane vise u unazad..

Ja planiram da pravim tandem... Kipa od fapa 4,20 x2,40 m,sasija od truka MAN-a,i dve kamionske osovine sa gumama 22,5 koje ce ici skroz nazad da bih imao tereta na traktoru,cak cu mozda staviti i duple gume... I to ce sve po mom proracunu kostati do 2000€ maksimalno sa peskarenjem i farbanjem...

Sent from mTalk

XH3IAGj.jpg

To bi ovako nesto izgledalo,stim sto bih radio duple krajnice...

Sent from mTalk

Kako bi registrovao takvu prikolicu?
To je i meni dao predlog jedan majstor, ali ne znam kako da se registruje tako nesto?

Kolega,za sve postoji resenje... Sve moze... ;)
Po meni ona prikolica od koje si postavio sliku,jeste ono dobra stvar,ali sta na njoj vredi 7000€,kad to isto se dobije za 2000€...

Sent from mTalk

Ja sam hteo od slepe komercijalke da radim prikolicu za bale ali skuplja bih bila registracija od projekta

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока

U mom kraju ima loznica lepih, ocuvanih za 2500 evra, verujem da moze i da se obori cena za jos par stotina evra....

Koliko bi platili golu sasiju od kikinde mislim da je 2.5T sa papirima....? Zadnjih 20 godina tako stoji pod supom

Nastavak price je sledeci kada sam otisao da je vidim Kikinda ima donje stranice vazdusni uredjaj ima papire moze da se prevede (u toku je prevod) ima rezervni tocak. Nema patos i gornjee stranice. Placena 100e

Da li neko ima da proda mozda onu rucnu pumpu (sa zmajevke loznice) bez rezervoara za rucno kipovanje, treba jednom prijatelju. Vec je kupio 3 komada ali ni jedna nije ispravna.

Nastavak price je sledeci kada sam otisao da je vidim Kikinda ima donje stranice vazdusni uredjaj ima papire moze da se prevede (u toku je prevod) ima rezervni tocak. Nema patos i gornjee stranice. Placena 100e

Da li neko ima da proda mozda onu rucnu pumpu (sa zmajevke loznice) bez rezervoara za rucno kipovanje, treba jednom prijatelju. Vec je kupio 3 komada ali ni jedna nije ispravna.
Sto novu ne kupi nije skupo radi ih PPT?

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока

Meni je popravljao majstor iz Smedereva, ako treba broj, moze na pp.

Nazad
Vrh