aca74
Član
Milenko je dobar čovek. Meni je majstor kupio stranice od Kosanovića jer je imao neki vid saradnje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uzmi gotov profil 40x40x3 i samo navari stopu. I lakse i lepse...
I kupis PVC cep za profil za par dinara da ti ne ulazi prljavstina u cev... A kulturno izgleda.
Taj sistem ima jednu,po meni veliku manu...podvuce se voda,ubrzano truli,a zimi kada smrzne izdeformise se cev...jedino dole na stopi u pravcu profila probusiti rupu,i to bar 8 mm...
За једноосовинку 3т ,ИМТ и сличне, треба 5л фарбе...Koliko farbe treba za 4-onku kiper.
da, za voce (maline) najvise i za bale, drva ali za drva da bi je tovario muski trebalo bi mi jace gume i felne. Imam jednu mogucnost da dodjem do njih vrlo povoljno samo kada bi odgovarale na osovinu i to od kamionske sleper prikolice jumbo.Za sta planiras da je koristis,izgleda da je dobra za voce?
Mogu i ove gume da nose oko 7 m drva sigurno. Te od slepke mozes da prilagodis tako sto ces da im prepravis srca. Ako nije tajna koliko si platio prikolicu?