Jaroslav85
Član
Da li neko zna koliko stane u one remontuvane loznice sa povisenim stranicama ko na zmaj prikolici.I da li to sasija moze da izdrzi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze nemoj da ti je daleko to je Ruma- Zrejanin oko 120 km al kad urade uradli su,nemoj da prodjes ko moj komsija koji je nosio kod nekih levaka pa triput dizo na klocne i rasklapo zmajevku,moj savet ti je Ruma ,a ti kako hoces.Jel zna neko ko u okolini Zrenjanina radi remont gibnjeva ?.Gledao sam po oglasima,ima jedan u Rumi,ali mi to daleko...
Jel zna neko koji je razmak rupa na felnama 15.3 i koji je na ljutomerci 3 tone 7.50.16, jel bih mogao da stavim te tockove na ljutomerku?
Minimum 500 euro maximum 1000 euro pre par godina kupio jednog takvog dao 750 euro tako su isli onda 3 tonka u pitanju trebao mi za sapurinuKoliko vredi mala kikinda ,drvene stranice,gume za zamenu,šasija ok,ima papire nije registrovana. nudi čovek a ja ne bi da ga potcenim mada mi baš i ne treba tako mala ali familija je u pitanju.