Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Baš tako Akuglice koje mi trebaju su fi 15.08 mm- našao sam po ceni 14 din/kom a treba oko 227 kom.North ARMY je napisao(la):mislis obrtnicu??
nije da te ja licno ispravljam nego ima 100 razl. termina pa da ne nastane polemika
mirmag je napisao(la):Skuplje prikolice nego traktori!
Hvala. Da 1.tibor je napisao(la):Jedan tip prodaje na najlonu.(jel to prva specijala?)
metal-alibunar je napisao(la):Pozd,
Ukoliko imas stare traktorske prikolice, nema potrebe da ih bacis, kompletnu reparaciju radi nasa mala firmica SZR Metal iz Alibunara.
oldtimer je napisao(la):Na sajtu nema slika...
Sta obuhvata reparacija?
Ja imam dve kikinde.Mozda bi mi bilo zanimljivo.Ako moze par slika vasih ranijih radova
ognjen74 je napisao(la):moram i ja da se pohvalim . kupio sam kamionsku prikolicu itas ,vagonka , dupli tockovi ,aluminijumske stranice za 1100e. patos je drveni i nemaju rinfuz pa cu imati i malo posla oko njih .
prevod na zelene table oko 200e ,inace za prikljucna vozila nisam platio porez na promet .