Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesili siguran....Centralna rupa ne nosi nista... Teret drzi konus na maticama koji i navodi tocak na mesto, a ne sentralna rupa... ona moze biti i za 10 mm veca...~Kiki~ je napisao(la):Samo ti zameni lakše nego variti (odlivak) . Možeš ti voziti i sa tri šrafa , ako su stegnuta jer teret drži centralna rupa , a ne šreafovi . Ako ti nisu stegnuti izlizaće ti felnu i glavčinu i na kraju će ti pokidati šrafove .
*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):ja mislim da tocak drze oni konusni srafovi a ne centralna rupa jer ona nije na mm tacna kao i velika rupa na tocku,mozda je na nekim prikolicama ili kamionima to drugacije ali ove dubrave se drze upravo na tim srafovima,zar ne?
@branko
znam imam na jednoj prikolici (kikindjara) jednu kamionsku gumu dimenizja 7.50 16C i to je jako dobra marke OBILICEVO proizvedena u YU i nikad nije bila probusena i stvarno je jaka,ali pitam se ko sada pravi takve gume dimenzja 7.50 16C mislim na kamionske radijalke,jer ove nove (od kojih ima i kineske kostaju oko 4 5 iljada dinara) ali ja bi zeleo nesto kvalitetnije i skuplje da ta prikolica moze da nosi i 5 tona a da gume ne trpa previse?koje su najbolje gume za nju osim ovih polovnih kamionskih jer polovne ne dolaze u obzir.