Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
KishRobert je napisao(la):ovce treba sisati...
nisi svestan koliko lako idu,kada bi prvu probao/provukao,znao bi o cemu pricam.Shale je napisao(la):Kao prvo kod nas u Sremu vrlo malo ima tih kamionskih jer nemamo čime da ih vučemo.
to nema veze,moze ona da tovari i 1 kj i 10 kj,ne sramoti se ona nicega.Shale je napisao(la):Kao drugo kod nas su sitne parcele, a koliko sam ja upućen kamionske nose od 12t pa naviše i kod nas bi bile uvek poluprazne.
e jedino ti je to prednost,nekom mozda i glavna,ali ljudi dozivljavaju kamionske kao veliki bauk i svi ih se plase,a totalno su u zabludi.Shale je napisao(la):Kao treće većina njih nema kipu a i kako da je vučeš u repi.
Ima veće gabarite i skroz je nepraktična.
2 kom.Shale je napisao(la):Slazem se ja sa svim sto si ti rekao ... pa možda ću je jednog dana i kupiti ... kad mi bude trebalo toliko da nosi i kad budem imao čime da je vučem.
Nego kaži mi jel imaš ti kamionskih, kolike nosivosti i koliko si ih platio?
dr Dule je napisao(la):aj sad da je lupim glupost. jel pase prikljucak pneumatske instalacije na traktore?
KishRobert je napisao(la):2 kom.Shale je napisao(la):Slazem se ja sa svim sto si ti rekao ... pa možda ću je jednog dana i kupiti ... kad mi bude trebalo toliko da nosi i kad budem imao čime da je vučem.
jedna je 12t,druga je 14 tona nosivosti,alu stranice,drven(odlican pod),simpl tockovi,zelene table.
12t 1700e,14t 1450e su placene.
14t
12t
Sve zavisi ko radi atest, jer meni nisu trazili! A jedno crevo zapusis a drugo prikljucis na traktor i samo peglaj! Kocnice na Zmajevki nikad nece raditi tako dobro kao na kamionki!KishRobert je napisao(la):moras da namestis jednokruzni sistem,jer tako traze za atest.ali to je najmanji problem.
Na ovoj sa donje slike su njegove felne stavljene u simpla ili su to neke jace felne/gume?KishRobert je napisao(la):2 kom.Shale je napisao(la):Slazem se ja sa svim sto si ti rekao ... pa možda ću je jednog dana i kupiti ... kad mi bude trebalo toliko da nosi i kad budem imao čime da je vučem.
jedna je 12t,druga je 14 tona nosivosti,alu stranice,drven(odlican pod),simpl tockovi,zelene table.
12t 1700e,14t 1450e su placene.
14t
12t
Moracu sa odem kod tebe to da vidim! Naravno ako nemas nista protiv!KishRobert je napisao(la):pa da,zapravo platne su zabice.