Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
KishRobert je napisao(la):ovce treba sisati...
nisi svestan koliko lako idu,kada bi prvu probao/provukao,znao bi o cemu pricam.Shale je napisao(la):Kao prvo kod nas u Sremu vrlo malo ima tih kamionskih jer nemamo čime da ih vučemo.
to nema veze,moze ona da tovari i 1 kj i 10 kj,ne sramoti se ona nicega.Shale je napisao(la):Kao drugo kod nas su sitne parcele, a koliko sam ja upućen kamionske nose od 12t pa naviše i kod nas bi bile uvek poluprazne.
e jedino ti je to prednost,nekom mozda i glavna,ali ljudi dozivljavaju kamionske kao veliki bauk i svi ih se plase,a totalno su u zabludi.Shale je napisao(la):Kao treće većina njih nema kipu a i kako da je vučeš u repi.
Ima veće gabarite i skroz je nepraktična.
2 kom.Shale je napisao(la):Slazem se ja sa svim sto si ti rekao ... pa možda ću je jednog dana i kupiti ... kad mi bude trebalo toliko da nosi i kad budem imao čime da je vučem.
Nego kaži mi jel imaš ti kamionskih, kolike nosivosti i koliko si ih platio?
dr Dule je napisao(la):aj sad da je lupim glupost. jel pase prikljucak pneumatske instalacije na traktore?
KishRobert je napisao(la):2 kom.Shale je napisao(la):Slazem se ja sa svim sto si ti rekao ... pa možda ću je jednog dana i kupiti ... kad mi bude trebalo toliko da nosi i kad budem imao čime da je vučem.
jedna je 12t,druga je 14 tona nosivosti,alu stranice,drven(odlican pod),simpl tockovi,zelene table.
12t 1700e,14t 1450e su placene.
14t
![]()
12t
![]()
Sve zavisi ko radi atest, jer meni nisu trazili! A jedno crevo zapusis a drugo prikljucis na traktor i samo peglaj! Kocnice na Zmajevki nikad nece raditi tako dobro kao na kamionki!KishRobert je napisao(la):moras da namestis jednokruzni sistem,jer tako traze za atest.ali to je najmanji problem.
Na ovoj sa donje slike su njegove felne stavljene u simpla ili su to neke jace felne/gume?KishRobert je napisao(la):2 kom.Shale je napisao(la):Slazem se ja sa svim sto si ti rekao ... pa možda ću je jednog dana i kupiti ... kad mi bude trebalo toliko da nosi i kad budem imao čime da je vučem.
jedna je 12t,druga je 14 tona nosivosti,alu stranice,drven(odlican pod),simpl tockovi,zelene table.
12t 1700e,14t 1450e su placene.
14t
![]()
12t
![]()
Moracu sa odem kod tebe to da vidim! Naravno ako nemas nista protiv!KishRobert je napisao(la):pa da,zapravo platne su zabice.