Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije pet tona, manje je. Ne znam tacno koliko. Izuzetno su kvalitetne. Ali ako imas negde brda skidaj gibnjeve obavezno. I ne osetis a vec se prevrnula. Moj ujak ima, kupio je novu 1972. I dalje ima prve stranice. A prevezla je na tone stajnjaka. E to je nekad bio materijal. Sve se radilo u kvalitetu.
Te iz tvog kraja su 3_tonke, imam takvu model 318.9 iz 1981god sa gibnjevima i gumama 8.25_15 i 16 PR. Sanduk je 1,7x3 metra, nosivost 3t pri max. brzini od 30kmh. Teska je 1020kg, inace fantasticna prikolica. Svojom sam prevozio repin rezanac, nekada davno dok je radila secerana, i tovario sam najvise 6 tona nije niklad ni osjetila. Jednom prilikom je otac parkirao tako pod tim teretom na mekano i jedan tocak propao u zemlju, opasno se nagela i preokrenula gibanj na toj strani na dole,ali se nije prevrnula.Kad smo je istovarili sam se vratio bez ikakvih posljedica.Serije istih iz druge polovine 80_tih godina su vec poceli da fusere, stranice su bile sklone korodiranju i brzom propadanju, ako se redovno ne odrzavaju.To je onda neka veca prikolica. Jednoosovinke tehnostrojeve kakvih ima u mom kraju su reda velicine loznickih i imt-ovih klasicnih manjih prikolica, i nema sanse da ima 1500 kg prazna. A ni tu zapreminu.