Prikolice

Snacicu se za meru, ima tih dif. ovde na jednom otpadu u kg-u, medjutim mislim da nisu bas povoljni sa cenom, ali to kad budem mogao da navratim jedan dan.
Mislim meni ne zapinje pogon na prikolici, ali ako mogu uz mala ulaganja da to odradim sto da ne.

- - - - - - - - - -

Mi smo za dif. i celu, zdravu sasiju od 5m dali 130e.

Pazi ovo posto je - http://www.kupujemprodajem.com/osov...-zastav-18875413-oglas.htm?filter_id=20417883 .

P.S. ako neko moze i ne mrzi ga nek u mdjuvremenu izmeri sirinu sasije na imt prikolici :ppozdrav:.

Poslednja izmena:
Gorane da li je za montiranje ove osovine sa gumama na rasipac presudilo predhodno otpadanje tocka? :osmeh:

Pazi ovo posto je - http://www.kupujemprodajem.com/osov...-zastav-18875413-oglas.htm?filter_id=20417883 .

P.S. ako neko moze i ne mrzi ga nek u mdjuvremenu izmeri sirinu sasije na imt prikolici :ppozdrav:.
Ja bih rado izmerio, ali prikolica je u selu, mislim da je zastavicin dif. od dobosa do dobosa negde oko 105-110cm. Mi smo sve to uzeli na otpadu i to je sasija bila kompetna sa svim prekim cevima ne kao ova iz oglasa i naknadno su uzete 2 skoro nove felne od Rivala obadve za 1500din.

Vidim vi ste poskidali dobose i sasija je 1.2m, bice da je sa dobosima usko za moju sasiju, a ja bi hteo da bude sa njima zbog kocenja.
Nego koji traktor ce vuci prikolicu?

Isekli smo dobose bas iz tog razloga sto je usko, a mi smo hteli sto siru, a nizu. I kao sto kinez kaze nasa je od male zastave, verovatno ima razlike izmedju male i velike. Planirana je za IMT533.

Hvala za inf. culi smo se sa clanom kinez i objasnio je sve kako treba izracunati odnos, ovom prilikom mu se zahvaljujem. :ppozdrav:

Pozdrav svima, imam jednoosovinku Fak Loznica na njoj imam neke solidne gume 7.5 16. Nisam siguran koliko su platana. Ne tovarim nesto puno u nju
ali kad natovarim 2 kubika pijeska gume mi se razlijepe. Pa u zadnje vrijeme razmisljam da kupim neke bolje gume.
Za oko su mi zapale vojne gume sa americkih Hummera.
Njihove dimenzije su 36x12.50 - 16.5 LT .
www.pik.ba/artikal/1154998/gume-za-terence-ekstremne-military
Sada me zanima jel neko postavljao te gume na ove felge, kako su se ponasale i jel trebaju za njih vece unutrasnje gume.
danas ja stavio na rucni rad jednoosovinku.na njoj mi bile 8.25 20 i prepravio srcad stavio na 16 ku felgu.pozeljno je da ide na felgu s obrucom,a unutrasnjih sto se tice slobodno mozes od 20 ke da stavis zracnicu.

Da raspitivali samo se i ovde na forumu i po otpadima, kada smo gledali na otpadu pored UBa ceo dif, od 110 sa felnama i gumama bio je negde oko 500e, a sa ovim sto smo uzeli ne bi trebalo da izrada cele prikolice predje 400e.

Prema ovima je malo vise skupo. :ppozdrav:
Imamo u planu i da uradimo odnos i za 558, samo zamenimo jedan lancanik koji ce odogovarati njegovom prenosu, ali to kasnije, prvo da vidimo kako ce ovo ispasti.

Nazad
Vrh