Prikolice

Nije loša prikolica ,a i cena je tu i tamo....Juče sam pozajmio jednu loznicu da nosim zemlju i šut i vidim da je rama sanduka zakrivljena i stopice su varene. Pitam gazdu šta se desilo kaže kupio je takvu za 1750eur verovatno je sanduk spadao. Napunim je upola radi probe odem da iskipujem(klinovi su tu ) sanduk spadne na jednu stranu. Dodjem namestimo je zavarim vratim gazdi zahvalim se i nastavimo posao sa jednoosovinkom kiperkom.

Poslednja izmena:
Da on je poljomehanicar. Zato je danas dobar trgovac mehanizacijom. Sta bi sa prikolicom jel ce te trgovati?

Da on je poljomehanicar. Zato je danas dobar trgovac mehanizacijom. Sta bi sa prikolicom jel ce te trgovati?
Jaka mi je malo cena bila a nije hteo da ide ispod 1800.
Pazario sam od 4t a od ulaganja ima 2 gume i farbanje.Dogovoreno za 1500-
Od Braše iz S.Popovića (majstor za hidrauliku) a sa njegovinm sinom Vladicom sam " ratovao" 99-e.Jaka prikolica,cena korektna.

Zimus se malo radilo oko konstrukcije za ceradu ,a juce je iskrojena i namontirana.
dsc0502.jpg

dsc0503.jpg

dsc0686.jpg

dsc0687.jpg

dsc0688.jpg

dsc0689.jpg

dsc0690.jpg

@markokurjega
komso sinoc smo je kasno zavrsili i kisa krenula a u njoj stoji psenica a danas isto celi dan pada,malo sam probao tj do pola i isla je bez usmeravanja e sad da li ce do kraja nisam jos probao,ostali su mi jos nosaci da se naprave koji ce drzati ceradu kad bude urolana pa cu onda je isprobati u potpunosti i videti kako se rola.

@markokurjega
komso sinoc smo je kasno zavrsili i kisa krenula a u njoj stoji psenica a danas isto celi dan pada,malo sam probao tj do pola i isla je bez usmeravanja e sad da li ce do kraja nisam jos probao,ostali su mi jos nosaci da se naprave koji ce drzati ceradu kad bude urolana pa cu onda je isprobati u potpunosti i videti kako se rola.

a majstore svaka ti cast.......da postoji opcija zahvali se vise puta stiskao bi barem 20 puta......:osmeh:,inace planiram da uradim zmajevke pa mi dobro dosle ove slike.....:cvetic:

@markokurjega
Po meni se neće lepo rolati,trebao si špiceve arnjeva ispratiti prepustom 5cm cerade i gol

Minđušar je u pravu ,ovako lepše izgleda ,ima još jedan propust koji će morati dfa se reši a to je graničnik za oklagiju kad je narolovano_Ovako može oklagoja da padne na zemlju i da razmota ceradu ,a o vožnji nepokrivene nema govora.

Nazad
Vrh