Prikolice

Ove zime cu sredjivati zmajevku, pa sam mislio i da nabacim te kamionske gume na nju, posto se mogu naci povoljno polovne i dobre. Neisplativo mi je kupovati nove gume za zmajevku bile one uske(8.25 20) ili balonke 13.85 18

Ove zime cu sredjivati zmajevku, pa sam mislio i da nabacim te kamionske gume na nju, posto se mogu naci povoljno polovne i dobre. Neisplativo mi je kupovati nove gume za zmajevku bile one uske(8.25 20) ili balonke 13.85 18

onda je resenje kupiti komplet tockove sa gumama 315 75 r 22,5 ima ih na vasaru za 130 evra komad. sa prilagodjenim rupama za zmajevke.

Nisam ni znao da toga ima da se kupi, to bi mi resilo dosta problema. Na kom vasaru si ih ti video?

Hvala drugari, nesto od ovog ce sigurno biti, ali tek posto nabacimo stranice.
Inace danas stigli zatvaraci

Malo preko 15000 din, + dostava , naravno. Na slici jos fali levi komplet zatvaraca donjih , koje nismo narucivali jer necemo ni kipovati na tu stranu, tu cemo nesto drugo da stavimo. Takodje treba da se kupe sipke tj armature , koje sluze kao sarke

Evo 2 zmajevke kod jednog urednog domaćina, oprane i spremljene za zimu, (nažalost pod ruskom šupom) što znači da će ostati tamo gde su i kako su,

- - - - - - - - - -

k51r2p.jpg

Bolje da je naterao desnu ili levu stranu na neke cigle , ovako mu klip stoji napolje.
A mogo je i par stafli ovako preko jedne i druge i cerade preko, makar one najjeftinije.

Mogao je da napravi kao plastenik ,izbode cevi utera prikolice jednu iza druge i pokrije najlonom. To je najjeftinija privremena supica,tako sam ja napravio .Nije bilo mesta za dva hedera od kombaja i mi se setimo da napravimo plastenik za njih i tako sad ne kisnu.

Ja ih ne bih mogao ostaviti napolju,pa i da nisam celu zimu kod kuce,a kamo li da jesam i da ih svaki dan tako gledam ::jako_besan::

@nikollaa,imas na sajtu moj auto jednu zmajevku mislim da je oko 1800 evra,mozes da pogledas da li ti odgovara

Nazad
Vrh