cika_jova
Član
nek te dobro sluzi, koliko je bila i koliko si cekao na nju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima okretnicu na rudi,6 kubika je ali mi italijan garantuje 7,5 t..stranice su toplo cinkovane a patos ima neverovatan rostilj slikacu, o debljini ne znam nista iskreno,sasija je dupla sa ojacanjima...gume 14platna...mnogo mi se svidja i duplo je jaca od majevice a iste pare(mozga je malo i jeftinija)jel ima okretnicu na rudi i kolika je nosivost, koliko je debeo lim na patosu i na stranicama ?
imam jednu nedoumicu pravim sumsku prikolicu kao sto sam i pre nekoliko postova naveo ali ne znam koja je glavcina-osovina bolje da se stavi od kamiona mercedes 508(stariji model) za prikolicu prednja ili zadnja ista im je cena a u prilici sam da mogu da biram pa reko da pitam za vasa misljenja i iskustva koje su prednosti i mane kod jedne i druge
@markokurjega,da u pravu si ima duple tockove i cena jeste ista za bilo koju,i ja sam na tako nesto mislio racunam da je bolja zadnja nego prednja,svakako hvala,ako imas iskustva u pravljenju prikolica dobro dosao bi mi svakako,najvise me buni koliko treba da dugacka ruda od de se kaci za traktor do pocetka prikolice,ako si me shvatio sta na sta sam misliio