borko jagodinac
Član
Meni lice glavcine kao da su uzete od zmaj beraca, a mozda i gresim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam jednom slucajno nasao na internetu da proizvodi neko iz Nisa.Kostala je oko 10 e.E ovo se zove sredjivanje prikolice! Nego Kameni gde si kupio tablu za označavanje sporih vozila i pošto? Možda je off a možda i nije jer je tabla obavezna za prikolice pa zato pitam ovako a ne preko pp jer možda još nekog zanima.
E ovo se zove sredjivanje prikolice! Nego Kameni gde si kupio tablu za označavanje sporih vozila i pošto? Možda je off a možda i nije jer je tabla obavezna za prikolice pa zato pitam ovako a ne preko pp jer možda još nekog zanima.
Hvala, a "krnjasti" trougao sam nabavio ispod ruke. Inače ima ih kod nas na pijaci i mislim da ih cene 700-800 dinara po komadu.
markokurjega
Boja Sombor takođe proizvodi saob. signalizaciju i reg. tablice skoro za celu Srbiju !
gresis,jednoj firmi je vlasnik u sapcu a drugoj u somboruTo ti je jedna te ista firma,to jest isti je gazda.