Prikolice za rasturanje stajskog đubriva

Može ali moraš zatvoriti prednji i zadnji deo

Znaci preko prednjeg dela gde prolaze lanci da se nabace neki dzakovi ili tako nesto.

Da,to se podrazumeva-ja imam originalnu stranicu i gornju nou napravljenu-to ti dođe kao kiperka

nasao sam da kupim ovakav kemper dali je to dobro ili lose za kupovati
213ki7p.jpg
21189ap.jpg
rlhk5k.jpg

inace ovo je zmajev kemper 487 na tamu 110

@ sakuljan

Ja mislim da je ovo super. Ovi kamioni su okretni i mogu savladati svaku prepreku, samo mi nije jasno zašto i na zadnjoj osovini nisu jednostruki točkovi? Sa original točkovima se vazduh može regulisati na pritisak od 0,5 do 6 bara i nema terena gde on nemože proči, a potrošnja goriva u motoru je prihvatljivija od bilo kojeg traktora. Da li mu radi "Webasto" grejanje? Taj kamion bez problema nosi 7 tona po svakom terenu, ako je onaj pravi, a ja sam se sa njim verao (svojevremeno) gde sada nebih ni pešice prošao. Ubeđen sam da je ovo dobra kombinacija.

trebaju mi lančanici za prikolicu kirher trijumf tip 4,dali neko zna gde moze da se nabavi?

mislio sam danas ići u rumu da vidim sta se nudi od traktora,ali moraću sutra zbog lančanika

Pozz svima jos jednom, interesuje me koliko bi kostala otprilike polovna prikolica za rasturanje stajnjaka koju bi mogao da vuce 539 ??

Nazad
Vrh