S
Sumadinac-Gruzanin
Guest
Moze li prikolicom za rasturanje stajnjaka da se rastura krec? Mislim da se sipa samo krec u prikolicu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Makisa je napisao(la):Pozz svima jos jednom, interesuje me koliko bi kostala otprilike polovna prikolica za rasturanje stajnjaka koju bi mogao da vuce 539 ??
zanima me jel bi vredilo podici rotore vislje da bi se moglo vise natovariti?Lala iz Banata je napisao(la):Imam i ja Zmaj 487. Prikolica je super, samo zeznuta za manevar zbog granicnika. Ja sam sa njom vozio i bale i kukuruz u klipu...
![]()
dragan82 je napisao(la):Koliko god da si je jeftino platio , tebi ce delovi vise kostati nego da si kupio jednu ispravnu prikolici.
Za lence znam da mozes kupiti u fabrici lanaca u Kragujevcu. Fabrika se zove Filip Kljajic. Oni imaju sta god pozelis od lanaca.![]()
neki covek mi trazio 150 e za tu osovinu ja mislim da je kompletna sa onim zvezdama tako da to ne bi trbalo bit puno para onda...jovicasur je napisao(la):Lance mozes kupiti u Petrovaradinu,cena im je oko 1000-1200 din/m u zavisnosti od dimenzije lanca.Pogonsko vratilo podnog transpostera kosta oko 2500 din + masinska obrada.