savoris
Član
hvala druže , za sada radi skoro sve što sam pravio , uvijek se nadje i par promašaja ali i oni su dio stručnog osposobljavanja ako ništa drugo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
na izlaz pumpe dovedes pritisak mada ima pumpe kod koih nije bitnoKrajisnik je napisao(la):savo ako bi pumpu koristio kao hidromotor sa koje strane trebam da dovedem ulje pod pritiskom predpostavljam na onaj holender gde ulazi ulje u pumpu.Javi mi a i ostali ko pre stigne da krenem da pravim dok su ovi lepi dani
nece se ovaj leba najesti sa ovakvim radom u sumiMATRIX je napisao(la):pa neznam,savo objasnimi sto mnogo grjesim,jer sam se ja ranije bio dobro zagrijo za takvo vitlo,jer bi na svoj mali traktor moga takvo nesto napraviti,vuka bi vise nego sa mehanickim ipak je to hidraulika,jedino zagrijavnje ulja moze bit jedan od jebenih problema
evo npr ovakvo,samo jes sporo u pm,obrati paznju na sistem jednakog namotavanja sajele,jednostavan i mislim funkcjonalan
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q6HZXEMTkeo[/youtube]