Priključci, strojevi i mašine "made by savoris"

Ljubomorno čuva tajnu da kući proizvodi plavu kompresiju da ga nebi diskvalifikovali sa takmičenja.... :haha: :haha: :haha:

To treba voljeti da bi znao kako se radi,sitnica sitnici pomaze nakraju dobijes argelu pod haubom a kako taj auto vuce prikolcu u brdu uuuuu kad se sijetim moje alfe 33 :D .

e bar tako , sitnica po sitnica , ništa značajno ali kada sabereš nakupi se
više me interesuje obrtni momenat nego krajnji pik snage ::namigivanje:: svi koji idu na krajnju snagu popuše na malim obrtajima koji su jako bitni (bar za ovaj tip vožnje)

Malo zamasnjak malo maf malo usis zraka i ide to.Ma joj kad se samo sijetim alfe 33 1,7 8V ie sa dvije turbine manjom i vecom,laksim zamasnjakom, diznom od OHC motora kakav sad ganjas.Piramide sam lomio kao da su od jelovine.Buraz je svu razbio jedva je zivu glavu izvukao prijem 8 godina.Neponovilo se nikad.

koristim takav motor vec 15 godina pa me interesuje sta si prepravljao
b7f6na.jpg

pre par dana mi pukao kais pa sam slikao :ppozdrav:

toshiba je napisao(la):
20a9tgn.jpg

evo ga nas savo ::svaka cast::

e ovo ću najvjerovatnije probati ali sa kartingom , pošto ja radim po vašarima a drugari mi se bave ovim poslom i čak smo malo pričali o tome
biće evidentirano ako se popnem na zid :cao:

sasrećom druže ako imaš želju iskoristi je i za ovakvo nešto da probaš.
pre rata sam gledao u derventi na vašaru kad čovjek fiću vizi u kaci i motor i karting i sjećam se da je bio neki po prezimenu Vukašinović koji je to radio.
kasno sam primjetio tvoju temu i danas sam je pola pregledao i super je i čestitam na inovacijama.
::svaka cast::

goran doboj je napisao(la):
sasrećom druže ako imaš želju iskoristi je i za ovakvo nešto da probaš.
pre rata sam gledao u derventi na vašaru kad čovjek fiću vizi u kaci i motor i karting i sjećam se da je bio neki po prezimenu Vukašinović koji je to radio.
kasno sam primjetio tvoju temu i danas sam je pola pregledao i super je i čestitam na inovacijama.
::svaka cast::

:ppozdrav: živio i ti meni :ppozdrav:

Savo, znaš li gde ima više gvožđa, u dvorištu ili na polici sa peharima :D svaka čast, samo udri a i slikaj kad neke cice uručuju trofeje i tako,.... :ppozdrav:

Savo i svi ostali ajde dajte predlog kako da napravim improvizovani tarup.Znate ono diferencijal od lade,osovina od .....Nozevi od freze 506 pa da budu kao na rotacionim kosama slobodan itd....Ajde aajjddee

savoris je napisao(la):
pa malo više ćete čekati pošto ni ja nemam dovoljno iskustva sa njima da bih mogao da širim znanje ::sramota::
Ja krecem sa svojim fondom znanja pa ako negde zeznem stvar lako cu to da primetim ili cu da ubijem nekoga kad se otkine noz ili ce pak nesto da se iskrivi.Nije to toliko slozena masina mislio sam da je neko pokusao da pravi.Znaci meni treba nesto pre oranja da isecem kukuruznjak koji cu posle da zaorem znaci nista preterano slozeno a ni precizno,dal ce da ga otkine deset centimetara nad zemljom,pet ili dvadeset nebitno samo da nije ceo,Ne volim sa tanjiracom da pokusavam nisam zadovoljan-ali morao sam i to da radim kad bolje nema.Kad nema kise dobar je i grad.Bice slika ako uspem.Savo napravio sam ruku za trupce tovariti sa cilindrom,radi kao sat ali samo za drva ne za dljubar jer kupicu za djubar prednju kasiku ima je za 300 evra. ::svaka cast::

@krajišnik
pa šta čekaš daj slike :zli:

ma nije nikakva matematika taj malčer , samo nisam se ja zajebavao sa time a i meni treba isključivo za voćnjake jer ima oko mene dosta voćnjaka sa lijenim gazdama pa im se ne kosi trava pa posle sklanja , nego izmalčiraš naplatiš i tjeraj dalje

Nazad
Vrh