Priključci, strojevi i mašine "made by savoris"

Pa tebe će da izbace sa tamičenja samo uzimaš prva mesta, nije fer, daj nekom drugom da pobedi da se ljudi ne naljute pa odustanu. ( malo šale nećeš zameriti)
Čestitam ti na osvojenom prvom mestu i samo tako nastavi, i triput ura za našeg druga sava.
ura,ura, ura.

KishRobert je napisao(la):
a sta je osvojeno?
osvojeno je prvo mjesto u autokrosu ,2 klasa preko 1800ccm , trka održana u Gradačcu
inače intenzivno se bavim autokrosom već skoro 10tak godina sa nekim intervalima pauze :cao:

evo slika pobjednika kategorije 1
1. i 2. su kolege iz moga tima , 3. je jedan novajlija
abcd0002q.jpg

a ovo su pobjednici kategorije 2
ja i kolega smo uzeli 1 i 2 mjesto pošto je on vozio u obje kategorije , 3 mjesto je čovjek iz Srebrenika
abcd0005xs.jpg

moj tim se zove ugljevički lavovi i imamo oko 5-6 auta , u principu svako vozi za sebe ali smo pod istom zastavom jer nam takvo predstavljanje donosi određene benefite ::namigivanje::

hvala momci :ppozdrav:

@duka , mnogo njih koji su tako tražili pokušavaju što prije da zaborave crtu :haha:

a ovo pišem u ovoj temi jer je auto modifikovan za ove uslove vožnje po mom iskustvu i znanju i veliku većinu modifikacija sam ja lično radio , inače auto se uspješno odupro i mnooogo jačima , tipa alfa romeo sa 6 cilindara ,BMW sa 12 cilindara , golfova (više komada) sa VR6 motorima , kojekakvih opela sa 2000ccm i 16 ventila itd
a radi se o vektri sa ''običnim'' 8 ventilskim motorom C20NE koji je malo modifikovan za ove porebe, glupo mi da kažem friziran jer friziranje je postupak koji baš i ne poštujem nešto pretjerano ::lose::

Cestitsm Savo kod nas se to kaze nafrljen jel kao sto kazes friziranje je nesto drugo.

Samo nerece nam jel ima i pozadi diferencijalcic ta Vektra i karb.sa malo boljim difuzorima ili si "sapnuo maf senzoru" da zazmiri na jedno oko.Ako da onda sve znam bez objasnjenja ikakvog vise.Samo napred :ppozdrav: .

@bobo
iskreno rečeno neznam koji je , evo baš ovaj sam poklonio jednom sponzoru
a ima ih doosta koji nisu kod mene , ja u polici imam 15tak , a vjerujem da još toliko ili čak više nije kod mene
imaju neki što sam vozio za timove kojima nisu bitne pare , e onda oni mene plaćali i davali ::novac:: od nagrade samo da oni dobiju pehar , a što se tu lijepo krkalooooo :D ::000::

savoris je napisao(la):
hvala momci :ppozdrav:

@duka , mnogo njih koji su tako tražili pokušavaju što prije da zaborave crtu :haha:

a ovo pišem u ovoj temi jer je auto modifikovan za ove uslove vožnje po mom iskustvu i znanju i veliku većinu modifikacija sam ja lično radio , inače auto se uspješno odupro i mnooogo jačima , tipa alfa romeo sa 6 cilindara ,BMW sa 12 cilindara , golfova (više komada) sa VR6 motorima , kojekakvih opela sa 2000ccm i 16 ventila itd
a radi se o vektri sa ''običnim'' 8 ventilskim motorom C20NE koji je malo modifikovan za ove porebe, glupo mi da kažem friziran jer friziranje je postupak koji baš i ne poštujem nešto pretjerano ::lose::
ako nije problem da nam objasnis modifikacije :ppozdrav:

Nazad
Vrh