Prihranjivanje pšenice

Po meni bolje prihrana.Ja ću sačekati da se malo ustale temperature pa od vikenda prskanje.

Пшеница креће у фазу влатања, по стручњацима право време за другу прихрану. Можда се мало и касни.
Прскање ако има корова. Код мене негде има, а углавном нема, па онда чекам још. Али, у том случају нека средства за прскање отпадају.

danas druga prihrana 100 kg ana po 1 kj
2gvls1w.jpg
14c4m7o.jpg

Danas konacno zavrsio drugu prihranu psenice 70kg sana po kj!Inace psenice izgledaju odlicno povuklo se zutilo,a nabujale ko suma!

I ja ću boga mi 15kg uree po ha pa sta mu bog da.nisam mogao finansijski nakako da uradim drugu prihranu koju sam planirao tako da ću sad i herbicid i insekticid i ureu i posle još nesto u klasanju sa fungicidom pa sta joj bude

u pa dobro nije to neka velika razlika nije mi problem i da prebacim 20 kg.imam par zućkastih krugova na krajevima gde sam okretao u prvoj prihrani i jedan pojas gde sam promašio neznam ni sam kako::sramota:: pa taman to da ispravim.a mozda je to u razoru od vode nisam siguran.isao sam 250kg jesenas osnovno i 200kg sana po ha pre mesec dana više nisam mogao

Za prihranu preko lista samo nešto od Yara Ferticare formulacija.Jedno od skupljih ali sigurno najefikasnijih folijarnih đubriva.Ono što piše to će biljka 100% dobiti.

Nazad
Vrh