Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Javljaju oko 10cm snega i minus,ako bude tako ja bacam,ako nebude čekamo sledeću sličnu priliku,meni je to na sneg jedino sigurno,sve ostalo je pod velikim znakom pitanja
Bolje nego da ostane po površini,najbolje ako pokisne u naredna pola sata,ali šta ako neće ni u naredna dva meseca - mislim tu na prihranu AN,KAN,SAN,gde će biti veći gubici pitam ja vas što nestajete u red za potkivanje
Misliš li da je bitno hoće li to biti 27-28 januar ili 5-6 februar.Neka svako radi kako hoće i misli da je najbolje.Svaka godina je priča za sebe,to nemožeš pogoditi šta bi valjalo i kad.Nek radi svako kako je zamislio,al Januar mi je nešto rano za takve radnje.
Danas merili neke parcele, gazili po psenici, blata masnog koliko hoces po cizmama, necemo skoro moci u psenice. Samo u januaru do sada je palo kise 50l po m2.Ipak je danas otišla jedna paleta uree... Kaže mi brat da se uopšte nelepi na gume... Ako sutra bude vreme kao i današnje, ode i druga....